Adele Sylvester Stallone'un 58 milyon dolarlık malikanesini tek bir şartla satın aldı!

Geçtiğimiz yıl dünyaca ünlü aktör Sylvester Stallone'un Beverly Hills'teki süper lüks malikanesini satın alan Adele'in evi almak için öne sürdüğü şartı aylar sonra ortaya çıktı. Bu konu hakkında ilk kez konuşan Stallone, Adele'in isteği karşısında büyük şaşkınlık yaşadığını dile getirdi.

"Someone Like You", "Set Fire To The Rain", "Skyfall" ve "Hello" gibi parçalarla dünya çapında geniş kitlelere hitap eden Adele, geçtiğimiz yıl 'Rambo' ve 'Rocky' filmlerinin yıldızı Sylvester Stallone'un Beverly Hills'teki malikanesini satın almıştı.

ABD'li mimar Richard Landry imzalı 18.587 metre kare büyüklüğündeki malikane, sekiz yatak odası, dokuz banyo, buhar odası, şef mutfağı, teraslı ofis, sinema salonu, spor salonu, havuz ile 2 katlı bir misafirhane ve SPA'dan oluşuyor. Öte yandan evde sekiz arabalık bir garaj ve hava filtreleme sistemli puro odası da yer alıyor.

Bu süper lüks malikaneye 58 milyon dolar ödeyen Adele'in evi almak için tek bir şart ileri sürdüğü ortaya çıktı. Sylvester Stallone, satışın üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen, anlaşma aşamasında ünlü şarkıcı ile arasında geçen ilginç bir diyaloğu ilk kez anlattı.

Sylvester Stallone

Sylvester Stallone

"EĞER HEYKEL OLMAZSA ANLAŞMA OLMAZ"

Malikaneyi tamamen yenilerken evdeki Rocky heykeline dokunmayan Adele'in bu heykele büyük bir önem verdiği öğrenildi. Evi satarken heykeli yanında götürmeyi teklif eden Sylvester Stallone, Adele'in bu fikre karşı çıktığını ve "O zaman anlaşma olmaz. Bu tüm anlaşmayı bozar" dediğini dile getirdi. Usta oyuncu, "Adele, heykeli evle birlikte almak istedi" ifadelerini kullandı.

Zuhal Topal kesenin ağzını açtı! Zuhal Topal bayram sonrası bakın nereye taşınıyor

İLİŞKİLİ HABER

Zuhal Topal kesenin ağzını açtı! Zuhal Topal bayram sonrası bakın nereye taşınıyor
Pankreas kanserine yakalanan Tanyeli'den üzücü haber! Hastaneden ilk paylaşım geldi

İLİŞKİLİ HABER

Pankreas kanserine yakalanan Tanyeli'den üzücü haber! Hastaneden ilk paylaşım geldi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

antılaıkbükücü 10 ay önce

BUDA TİPİK CAHADPKLLI BELLİ PUTSEVER KARI iğrenç

Sakaryalı 10 ay önce

Çok dertlendim heykelde gitti.!!