Julia Roberts evini rekor fiyata sattı! 8 milyon dolara almıştı ama...

Geçtiğimiz yıllarda San Francisco'da 8,3 milyon dolara Victoria dönemi mimarisiyle yapılmış bir malikane satın alan Julia Roberts, süper lüks evini rekor fiyata sattı.

"Özel Bir Kadın", "Aşk Engel Tanımaz", "Tatlı Bela" ve "Ye Dua Et Sev" gibi dünya sinemasının kült yapımlarında rol alan Hollywood yıldızı Julia Roberts, 2020 yılında San Francisco'nun en lüks semti olan Presidio Heights bölgesinde aldığı malikanesini sattı.

San Francisco Presidio Heights

San Francisco Presidio Heights

8,3 milyon dolara satın aldığı Victoria dönemi tarzında yapılan 575 metrekare büyüklüğündeki süper lüks malikanesini yaklaşık 336 milyon TL'ye (11,8 milyon dolar) satan Roberts, büyük bir kar elde etti.

Julia Roberts

Julia Roberts

Beş yatak odası ve beş banyosu bulunan evin içinde bir ofis, bar, bin şişelik şarap mahzeni, iki araçlık garajın bulunduğu belirtildi.

Julia Roberts evi

Julia Roberts evi

1907-1908 yılları arasında mimar Sylvain Schnaittacher tarafından tasarlanan malikanenin odunlu şömineli ve yerleşik raflı bir yaşam alanıyla eve girer girmez rahat bir atmosfer sunuyor.

Julia Roberts evi

Julia Roberts evi

Her katı özenle dekore edilen evin en alt katının dinlenme odası veya ev spor salonu olarak ikiye katlanabilecek bir alan sunduğu ifade edildi. Burası da spa küvetinin bulunduğu yeşil arka bahçeye açılıyor.

Julia Roberts evinden kareler

Julia Roberts evinden kareler

Öykü Gürman'dan müjdeli haber! Ünlü oyuncu sessiz sedasız evlendi

İLİŞKİLİ HABER

Öykü Gürman'dan müjdeli haber! Ünlü oyuncu sessiz sedasız evlendi
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0