İştah kesen 4 mucize besin

Ramazan ayında uzun süre aç kalmakta zorlanıyorsanız, sahurda iştah kesen besinler tüketebilirsiniz. İşte iştah kesen 4 mucize besin...

Ani açlık krizlerinden ve aşırı yemekten şikayetçiyseniz, iştah kesen besinler hayatınızın kurtarabilir. Özellikle Ramazan ayında, sahurda bu besinleri tüketerek gün boyu tok hissedebilirsiniz.

İşte iştah kesen 4 besin:

SARI LEBLEBİ

Leblebi, midede fazla üretilen ve açlık hissine neden olan asiti azaltır. Bu durumda uzun süre açlık hissetmemenizi ve az yemenizi sağlıyor.

KARNABAHAR

Karnabahar, lif bakımından zengin yapısı sayesinde, iştahınızı kapatır. Ana öğünlerde karnabahar tüketerek daha az yiyebilir ve kolayca zayıflayabilirsiniz.

TURŞU

Turşu fermente edilerek, yararlı bakteriler açığa çıkaran probiyotik bir besin kaynağıdır. Bu sayede sindirim sistemini düzenler ve açlık hissetmenizi engeller.

BİTTER ÇİKOLATA

Bitter çikolata hem düşük kalorili hem de lifli bir besindir. Kan şekerini düzenler ve ani açlık krizlerini önler.

Evde soğuk çay nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Evde soğuk çay nasıl yapılır?
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0