Masajla forma girmek mümkün mü?

Masaj ile zayıflama ve kilo verme mümkün mü? Kilo vermek için nasıl masaj yapılmalıdır? Kilo verdiren masaj teknikleri nelerdir? İşte tüm bu soruların yanıtı...

Masaj yapmak, özellikle selülit ve yağlı bölgelerdeki kan dolaşımını hızlandırdığı için bölgesel zayıflamaya yardımcı olur. Metabolizma hızlandırıcı bir etkiye sahip olan masaj, düzenli uygulandığında vücuttaki yağlanmayı azaltır. Lenf drenaj gibi daha birçok masaj yöntemi kısa sürede olmasa da düzenli uygulamada selülitleri ve fazla kiloları yok eder. Sizler için bölgesel zayıflatan masajın nasıl yapılması gerektiğini araştırdık.

BÖLGESEL ZAYIFLAMA MASAJI NASIL YAPILMALI?

Bölgesel zayıflama için uygulanması gereken masaj, birtakım ritmik ve devinimsel el hareketleri ile uygulanmalıdır. Cilt altı dokulara ve kaslara dokunarak kan dolaşımının hızlandırılması gerekir. Bu nedenle masajla kilo vermek için tecrübeli bir masör veya kaliteli masaj aletlerine başvurmanız gerekir.

Sezonun en modern orta sehpa modelleri

İLİŞKİLİ HABER

Sezonun en modern orta sehpa modelleri
İstanbul'da kadınlara özel plajlar

İLİŞKİLİ HABER

İstanbul'da kadınlara özel plajlar
Tatil sonrası dengeleme diyeti

İLİŞKİLİ HABER

Tatil sonrası dengeleme diyeti
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0