7 günde karın yağları eritme yöntemleri

Karın bölgesinde biriken yağlardan 7 günde kurtulmak için dikkat etmeniz gereken belli başlı adımlar vardır. Karın yağlarını gidermenin en etkili yolları ile kısa zamanda dümdüz bir karına sahip olabilirsiniz. Karın yağları nasıl eritilir, karın yağlarını eritmek için nelere dikkat edilmeli? Göbek eriten kür tarifi! Jogging egzersizi nedir, ne işe yarar? 1 haftada karın yağlarını eritmenin yolları...

Günümüzde pek çok kadının vücudunda en çok rahatsız olduğu bölge, karın çevresinde biriken yağların olduğu yerdir. Kilonuzu olduğundan daha fazlası varmış gibi gösteren bu karın yağlarının nasıl yok edileceği ise zayıflamak isteyen tüm kadınların en çok araştırdıkları konulardan biridir. Kıyafetinizin üzerinizde daha düzgün durmasını sağlayıp yağlanmanın önüne geçmek istiyorsanız, evde karın yağlarını gideren yöntemleri denemeye başlamalısınız. Bunun için ilk olarak sağlıksız abur cubur tüketimine bir an evvel son vermeli, dengeli ve kaliteli bir beslenme programı hazırlamalısınız. İnce ve fit bedenli bir görünüme sahip olmak istiyorsanız karın yağlarını eritmenin etkili püf noktalarını sizler için araştırdık. En sevdiğiniz kıyafetinizi giydiğinizde karnınız dışarı atlıyorsa sizleri bu durumdan kurtaracak en etkili kür tariflerini uygulayarak fazlalık yağlanmalardan kurtulabilirsiniz.

Göbek eritmek için pul biberli yoğurt tarifiİLİŞKİLİ HABERGöbek eritmek için pul biberli yoğurt tarifi

KARIN YAĞLARINA VEDA! YABAN TURPUNU BAL İLE KARIŞTIRIRSANIZ...

Karın yağları eriten besinler

Karın yağları eriten besinler

Malzemeler:

- 125 gram yaban turpu

- 3 adet limon (kullanmadan önce limonları su dolu bir kaba koyup üzerine 1 yemek kaşığı sirke ilave edin ve 10 dakika bekletin)

- 3 yemek kaşığı bal

Yapılışı:

Öncelikli olarak yapmanız gereken ilk şey, yaban turpunu mutfak robotunun içerisine koymak ve iyice çekmektir.

Kabuğunu soymadan limonları kesip çekirdeklerini temizleyin ve limonları da mutfak robotunun içine ekleyin.

Pürüz kalmayacak şekilde yaban turpuyla birlikte çekildikten sonra 3 yemek kaşığı bal ilave ekleyin ve ağzı kapalı olacak şekilde buzdolabında saklayın.

Not: 3 hafta boyunca günde 2 kez 1 yemek kaşığı kadar tüketilmelidir.

DÜZ KARNIN SIRRI: JOGGİNG EGZERSİZİ NASIL YAPILIR?

karın yağları eriten egzersiz

karın yağları eriten egzersiz

Vücudumuzun herhangi bir noktasındaki yağı yakmak için düzenli egzersiz, kas inşa etmek ve aldığımızdan fazla kalori yakmamız gerekiyor. Bütün bunları doğru ve etkili şekilde seçmek gerek. Peki en hızlı ve en fazla yağ yaktıran egzersiz yöntemi nedir? Tüm dünya tarafından kabul edilen, mide ve karın bölgesindeki yağları en hızlı şekilde yakmanızı sağlayacak olan egzersiz ise joggingtir.

Jogging egzersizini düzenli yapmak ve azami kalp atış hızınızı bilmeniz gerek. Nasıl mı? 220'den yaşınızı çıkarın çıkan rakam MHR'nız yani azami kalp atış hızınızdır. Örneğin; yaşınız 35 ise MHR'nız 185'dir. Jogging MHR'nız yüzde 50- 80 arasında olmalı. Çıkan rakamın yüzde 50 ve 80'ini hesap edin.

Yani 35 yaşındaysanız dakika başına 93- 148 kalp atış hızınız olmalı. Bu alt ve üst sınırda düzenli olarak koşarsanız yapılan araştırmalara göre normale oranla daha fazla yağ yakacak ve daha hızlı sürede düz bir karına sahip olacaksınız.

GÖBEK YAĞLARINI ERİTEN SAĞLIKLI KÜR TARİFİ

karın yağlarını eriten kür

karın yağlarını eriten kür

Malzemeler:

- 3 yemek kaşığı yoğurt (yarım yağlı)

- 1 şişe maden suyu

- Yarım limon suyu

Yapılışı: 

Öncelikli olarak yapmanız gereken şey, limonu yoğurdun üzerinde gezdirmek olacaktır.

Daha sonra limon ile karıştırdığınız yoğurdun içine yavaş bir şekilde maden suyunu da ilave edin.

Tüm malzemeleri bir anda kaba döküp karıştırırsanız karışım çok fazla kabararak dökülebilir.

Uygulanışı: Göbek eritmeye yardımcı olacak olan bu karışımı kahvaltı yapmadan ve gece uykusuna dalmadan 30 dakika önce tüketmelisiniz. Sadece bu kür ile yetinmek istemezseniz, ek olarak uygun egzersiz hareketleri yapabilir.

KARIN YAĞLARI NASIL ERİTİLİR? KARIN YAĞLARINI YAKMANIN PÜF NOKTALARI

Karın yağları eriten yiyecekler

Karın yağları eriten yiyecekler

1- DİYET PROGRAMINIZI DEĞİŞTİRİN

İçerisinde tahıllı besinlerin bulunduğu yiyecekler, meyvelerle beraber tüketildiği zaman vücuttaki yağlanma oranını fark edilir derecede arttırıyor. Buna bağlı olarak da 1 haftada kolaylıkla yağ eritebilmek için bu öneriyi mutlaka göz önünde bulundurmalısınız.

2- SU İÇMEYİ ALIŞKANLIK HALİNE GETİRİN

Gün içerisinde bol miktarda su içmeye özen gösterin. Böylelikle yemek yeme isteğiniz azalacak, saç ve cilt sağlığınıza katkıda bulunacaksınız.

3- SAĞLIKLI YİYECEKLER TÜKETİN

Miktarı az tüketmeye değil, yiyeceğin sağlıklı olup olmadığından emin olun. Kalorisi bol besinleri tüketmekten kaçınmalısınız.

4- EGZERSİZE ÖNEM VERİN

Kendi kapasitenizin yeteceği nitelikte egzersiz planı yapın. Başlangıçta temel hareketlerden başlayıp, ilerleyen süreçte kademe kademe arttırın. Egzersiz programının içinde bel inceltici hareketlerin bulunmasına muhakkak dikkat edin.

Migren nedir ve belirtileri nelerdir? Migreni tetikleyen besinler hangileridir?

İLİŞKİLİ HABER

Migren nedir ve belirtileri nelerdir? Migreni tetikleyen besinler hangileridir?
Baharda enerji veren besinler nelerdir? Stresi depresyonu azaltıyor...

İLİŞKİLİ HABER

Baharda enerji veren besinler nelerdir? Stresi depresyonu azaltıyor...

BİR YORUM YAPIN 0