3 günde 3 zayıflatan Garanti kabak detoksu! Kabak detoksu nasıl yapılır? Kabak çorbası diyeti

Peygamber Efendimiz (SAV)'in en sevdiği yemeklerden biri olduğu bilinen kabak, az kalorili yiyeceklerden en hafif ve faydalı olan sebzelerdendir. Hem doyurucu hem de lezzetli olması bakımından diyet listelerinde yer alan kabak detoksu ile kilo verebilirsiniz. Garanti zayıflatan 'Kabak detoksu' ile 3 günde 3 kilo vermek için haberin detaylarını takip edebilirsiniz. Kabak detoksu nedir, kabak detoksu nasıl yapılır?

İçerisinde yoğun miktarda su bulunduran kabak sebzesi diğer sebzelere nazaran çok daha az kalorili olduğu için diyet listelerinin baş tacı besinidir. Hem çok sağlıklı hem de diyet dostu olan kabağın sadece 1 tanesi yani 150 gram kadarı 29 kcaldir. Lifli bir gıda olduğu için doyurucu özelliği de gayet iyi olan kabak A-B-C-E-K vitaminleri bakımından da oldukça zengindir. Hızlı ve sağlıklı kilo vermek isteyenlerin genelde ilk tercihi olan kabak detoksu, istenen sonuçları elde etme imkanını fazlasıyla taşıyan bir beslenme programıdır. Kalorisi düşük olduğu için 3 günde 3 kilo verdirdiği öne sürülen kabak detoksunu diyetisyeninizden onay alarak deneyebilirsiniz. Kısa sürede kilolarını vermek isteyenlerin son zamanlardaki gözdesi: Kabak detoksu yapılışı....

3 GÜNDE 3 KİLO VERDİREN KABAK DETOKSU NASIL YAPILIR?

Kabak detoksu nasıl yapılır

Kabak detoksu nasıl yapılır

Kalori değeri düşük olması nedeniyle tercih edilen kabak sebzesini 3 gün tüketerek 3 kilo vermeniz mümkün. Öğle ve akşam yemeklerinde tüketmeniz gereken kabağı dilerseniz haşlayıp yoğurtla birlikte tüketebilirsiniz. Bu şekilde tüketmek istemezseniz yoğurtla karıştırıp salata gibi de tüketebilirsiniz. Üzerinde gezdireceğiniz pul biber ve bol nane kalorileri hızlı bir şekilde yakacaktır.

Eğer sizde gündelik yaşantınızda kabağın her halini yiyen ve seven taraftaysanız, zayıflama programında işinize yarayacak kabak detoksu ile karşınızdayız!

Hem hafif hem de enfes lezzetiyle doyurucu bir özellikte olan kabak sebzesi ile nasıl diyet yapabileceğinizi merak ediyorsanız, buyurun sağlıklı ve kilo verdiren kabak detoksu diyetine! Tadını çok seveceğiniz kadar etkisini de hızla göreceğini düşündüğümüz kabak detoksu ile merak edilenler detaylarda...

GARANTİ ZAYIFLATAN KABAK DETOKSU YAPILIŞI! 

kabak detoksu nedir

kabak detoksu nedir

Orta boydaki 2 kabağı rendeleyip, yağsız tavada kısık ateşte pişirin. Ocağın altını kapattıktan sonra 2 yemek kaşığı kadar yoğurt ile karıştırıp içine 2 tane ceviz atın. Pul biber ve naneyi ihmal etmemekte fayda var.

Bu detoks ile sabah kahvaltısında mutlaka 2 yumurta ve 1 dilim peynir ile protein; ara öğünlerde toplam 2 adet meyve seçimi ile lif alınmalıdır.

NOT: Emzirme ya da hamile döneminde olan kadınların uzmanlara danışması gerekmektedir.

KABAK ZAYIFLATIR MI? DİYETTE KABAK YENİR Mİ?

Öğün arasında tüketilecek olan 100 gramlık kabakta sadece 17 kcal değeri bulunmaktadır. Bu demek oluyor ki hem doymak hem de düşük kalorili beslenmek istiyorsanız kabak ilk alternatifiniz olabilir!

Metabolizma hızlandırma konusunda çok etkili olduğu bilinen kabak mucizesi, vücutta biriken fazlalık yağların erimesine yardımcı olacaktır. Burada yağ erimesini üstlenen aslında yağların oksidasyonunu sağlayan A vitamini içeriği ile olur. Çözülebilen ve çözünemeyen liflere sahip olan kabakta liflerin çözüleni kanı şekerden uzaklaştırırken çözülemeyeni yararlı bakterilerin oluşturarak vücut temizliği sağlar.

KABAK DETOKSUNUN FAYDALARI

1- Kısa zamanda kilo vermeyi kolaylaştırır

Zayıflamak isteyen kadınların severek tercih edebileceği en hafif bir sebzedir. Ayrıca kabağın içinde yer alan yüsek miktardaki C vitamini ağız ve akciğer kanserine karşı savaşır.

2- Kemiklerin yapısını kuvvetlendirir

Kabaktaki vitamin ve mineraller, eklem problemlerinin giderilmesine yardımcı olur ve kemik gelişimini destekler.

3- Kolon sağlığını korumaya yardımcıdır

YAĞ YAKAN KABAK ÇORBASI TARİFİ

MALZEMELER:

3 tane kabak, 1 tane soğan, 1 tane patates, 3 adet çarliston biber, 1 diş sarımsak
İsteğe göre acı biber, Dereotu, Süt, Tuz

YAPILIŞI:

Güzelce yıkanan sebzeleri doğrayıp tencereye atın. Üzerini geçecek kadar su koyup pişirmeye bırakın. Ardından blenderdan geçirin ve çok az tuz ekleyin. Yaklaşık yarım bardak süt ilave edip tekrar kaynatın ocaktan alınca dereotunu doğrayın İşte çorbanız hazır!

Doyurucu ve tok tutan salata tarifleri! Kolay diyet salatalar

İLİŞKİLİ HABER

Doyurucu ve tok tutan salata tarifleri! Kolay diyet salatalar
Vücutta yağ bırakmayan Karnabahar diyeti! Karnabahar haşlaması kaç kalori? Karnabahar suyu...

İLİŞKİLİ HABER

Vücutta yağ bırakmayan Karnabahar diyeti! Karnabahar haşlaması kaç kalori? Karnabahar suyu...

BİR YORUM YAPIN 5

biyolog 4 yıl önce

Kabak bir yaz meyvesidir sebze değil

OFLU BABA 5 yıl önce

KABAKTAN CIG YARARLANMAK ISTIYORSANIZ DOMATESI DOGRAYIN SOGANI DOGRAYIN KABAGI DOGRAYIN SOSLAYIN SALATA YAPIN YIYIN BIR DAHA SALATALIK YEMEZSINIZ KABAK CIG TABIKI YENIR yenmez die bir sey yok

Toplam 3 beğeni

serkan 5 yıl önce

çiğ kabak mı yiyeceksiniz sayın yorumcu? sizi tebrik ederim, çiğ olarak yememin imkanı olmayan yegane sebzelerdendir kıymetli kabak, hiç değilse 1 dakika bile olsa sotelemeden imkanı yok.

Toplam 3 beğeni

Erkan 2 yıl önce

Sarımsak zeytinyağı tuz biber çok ince julyen kesim ince kabak havuç kapta biber Salatası çok güzel harika oluyor bende sizin gibi düşünüyordum bu salatayı yiyince içinde kabak olduğu anlaşılmıyor tavsiye ederim

Toplam 0 Beğeni

Ziyaretçi 5 yıl önce

merhaba, kabakları sotelemeden çiğ olarak tüketsek de aynı etkiyi gösterir mi acaba?

Toplam 3 beğeni