4 ayda 20 kilo verdiren 'Kefir diyeti'

Kafkasya bölgesinde yapılan süt ürünlerinden biri olan kefir ile diyet yapmaya ne dersiniz? 4 ayda 20 kilo birden vermek için uygulayabileceğiniz kefir diyetinin nasıl yapılması gerektiğini sizler için derledik. İşte 4 ayda 20 kilo zayıflatan kefir diyeti listesi...

Vücudu temizleyerek sağlıklı yollarla kilo vermenize yardımcı olacak olan kefir diyeti, düzenli yapıldığı takdirde 4 ayda 20 kilo zayıflatıyor. Her gün en az 10 bardak su ve yarım litre ev yapımı kefir ile kısa zamanda kilolarınızdan kurtulun!

ÖNEMLİ NOT: Diyeti uyguladığınız ilk hafta ishal gibi sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Ancak, endişelenmeyin bu diyetin işe yaradığını gösterecek. Kefir diyetinden daha etkili sonuç almak için 1 gün meyve, 1 gün sebze ile diyetiniz gerçekleştirin.

KEFİR DİYETİ YASAKLARI: Patates, bezelye, muz, karpuz, kavun, tarhana, mercimek, ekmek,unlu gıdalar, tatlılar ve şeker.

1. HAFTA

Karnınız aç iken 2 bardak kefir tüketerek güne başlayın. Kahvaltı, öğle ve akşam yemeğinde tüketilmemesi gereken gıdalar haricinde her şey ölçülü olarak tüketilebilir. Akşam ana öğünlerinizi bir gün tavuk, bir gün salata, bir gün et, bir gün balık tercih edebilirsiniz. Kefir diyeti sırasında asitli içecekler ve meyve suyu yasak. Akşam 20.00'dan sonra hiçbir şey yenmeyecek.

2. HAFTA

Aç karnına yine 2 bardak kefir tüketin. Kahvaltıda ysak yiyecekler haricinde her şey yenebilir, ancak doymadan kalkmaya özen gösterin. Şekeri kesinlikle tüketmeyin. Öğlen ve akşam yemeklerinden 30 dk önce 1 bardak kefir için. Akşamları salata ve et ile tavuğu tercih edin.

(2 haftalık diyeti dönüşümlü olarak gerçekleştirirken, her gün en az 30 dakika yürümek işinizi kolaylaştıracaktır.)

Kırışıklıklara son veren vazelin maskesi

İLİŞKİLİ HABER

Kırışıklıklara son veren vazelin maskesi
Ağızda dağılan çekme helva tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Ağızda dağılan çekme helva tarifi

BİR YORUM YAPIN 5

Ayka 3 yıl önce

Yani sabah kalkinja su da içe bilirsin her yemek tan öncede içe bilirsin

Serkan 3 yıl önce

Ayteyna, 4 saat tok tutması muzdan ötürü

cengiz 5 yıl önce

yasakları uygulasan zaten kilo verirsin...kefire ne gerek...

Toplam 12 beğeni

ucrun 5 yıl önce

bunları kefir içmedende uygulasan o kiloyu verirsin

Toplam 8 beğeni

Ateyna 3 yıl önce

Evet fakat kefir aşırı tok tutuyor. Yasakları uygulamanızda yardımcı oluyor. Ben sade tadını sevmiyorum. İçine muz koyup robottan geçiriyorum. İçtiğimden beri tokum resmen 4 saattir hiçbir şey yiyesim gelmedi.

Toplam 1 Beğeni