Gün boyu sadece yoğurt yiyerek nasıl zayıflanır? İşte yoğurt diyeti...

Kalsiyum, B6 ve B12 vitaminleri bakımından çok güçlü olan yoğurdun sağlık açısından pek çok artısı olduğu gibi kilo vermede de oldukça etkilidir. Örneğin gün boyu yalnızca yoğurt yiyerek zayıflamanın mümkün olduğunu biliyor muydunuz? Cevabı detaylarda. Sadece yoğurt yiyerek nasıl zayıflanır? Zayıflamak için yoğurt tek başına mı tüketilmeli? İşte kilo verdiren sağlıklı yoğurt diyeti...

Sağlık açısından oldukça yararlı bir besin kaynağı olan yoğurt, aynı zamanda yağ yakımını kolaylaştırarak zayıflamaya da yardımcı oluyor. Özellikle de yaz aylarının kavurucu sıcaklarında ferahlık vereceği için daha çok tercih edilen yoğurt, hafif atıştırmalıklar için en güzel tercihlerden biridir. Kadınların kendi bedenlerinde en çok yakındığı ve eritmek istediği yerlerden birisi olan yoğurt tüketimi, bölgesel zayıflamada göbek eritmek için ideal yiyeceklerdendir. İçerisindeki yararlı bakteriler sayesinde sağlığa olumlu etkiler sunan yoğurt, diyet yapan kimseler tarafından severek tüketebilir. Hazmı kolaylaştırması ve düşük kalorili olması nedeniyle diyet listelerinin vazgeçilmezi haline gelen yoğurt ile kısa zamanda fit bir görünüm elde edebilir, daha sağlıklı bir fiziğe sahip olabilirsiniz. Herkesin kolaylıkla yiyebileceği yoğurt, diyet yapmayı sevmeyenlerin bile işine yarayacak. Doğal ve sağlıklı besinlerle kilo verebileceğiniz etkili yoğurt diyetini sizlere derledik. Yoğurt yiyerek zayıflamak mümkün mü? Zayıflamak için yoğurt tüketmenin şekli...

Acele zayıflamak isteyenlere yoğurt ile şok diyetİLİŞKİLİ HABERAcele zayıflamak isteyenlere yoğurt ile şok diyet

İster sağlık olsun ister diyet yoğurdun her şeyden önce yağsız ve suyunun süzülmemiş olmasına dikkat edilmesi gereken durumların başında gelir. Bağışıklık sistemi zayıf ve güçsüz olan kimselere çok iyi geldiği bilinen faydalı bakteriler, 'Probiyotik' olarak ismini duyduğumuz besinlerin içinde yer alma özelliğine sahiptir. Ayakta kalmamızı sağlayarak hastalıklara karşı kalkan vazifesi görmemizi sağlayan yoğurt mikroplara karşı savaşır. Kalsiyum bakımından zengin olan yoğurdun bir bardak kadarı günlük karşılanması gereken kalsiyumun yarı yarıya kazanılmasını sağlar.

Göbek eritmek için pul biberli yoğurt tarifiİLİŞKİLİ HABERGöbek eritmek için pul biberli yoğurt tarifi

Vücutta fazlalık olarak biriken yağların yakılmasında etkili olan yoğurt içerisindeki amino asit ve kalsiyumların sayesinde toksinlerin dışarı çıkmasını sağlar. Bağırsak problemi yaşayan insanlarda bu duruma sebep olabilen sakıncalı bakteriler vücuttan uzak tutulur. Sağlık ve diyet için tercih edilebilecek en ideal yoğurt seçimi doğal yollarla yapılan ev yapımı yoğurtlardır. Hazır yoğurtlar fabrika üretiminde pastörize edildiği için mineralleri ve vitaminleri kaybeder. Dolayısıyla ev yapımı yoğurt en doğru tercih olacaktır.

Sağlıklı yaşamın ilk koşulu olan günlük sıvı tüketiminde her gün 2-2,5 litre su tüketmeniz gerektiğini de unutmamalısınız. Mevsimsel meyveleri kokteyli ve yoğurtla tüketirseniz detoks etkisi artacaktır. Eğer düzenli ve özenli bir şekilde yoğurt diyeti programını uygularsanız 5 günde yaklaşık 2-4 kilo zayıflayabilirsiniz.

YOĞURT DİYETİ NEDİR? YOĞURT DİYETİ NASIL YAPILIR?

Kilo verdiren yoğurt diyeti nasıl yapılır

Kilo verdiren yoğurt diyeti nasıl yapılır

Günümüzün trend diyet yöntemleri arasında olarak en çok da göbek eritmede tercih edilen yoğurt diyeti, sağlıklı ve doğal zayıflamanın en ince püf noktalarından gelir. Türk mutfağının vazgeçilmez lezzeti olan yoğurt çinko, magnezyum, kalsiyum ve riboflavin bakımından kuvvetlidir. Yağ yakımını hızlandırmaya yarayan bu maddeler sayesinde iştahınız azalacak ve sindiriminiz daha kolay hale gelecektir.

En sağlıklı olacak bir haftalık yoğurt diyeti şu besinleri içerir:

1. GÜN: 5 pişmiş patates ve 6 bardak sade yoğurt

2. GÜN: 120 gram haşlanmış tavuk ve 6 bardak yoğurt

3. GÜN: 120 gram dana eti ve 6 bardak yoğurt

4. GÜN: 150 gram balık ve yoğurt

5. GÜN: Meyve ve sebzeler (Muz ya da üzüm dışında) ve 6 bardak yoğurt

6. GÜN: Yoğurt

7. GÜN: Maden suyu ve yoğurt

SADECE YOĞURT YEMEK KİLO VERDİRİR Mİ?

Gün içerisinde yoğurttan başka bir şey tüketilmediği düşünüldüğünde her öğünde 200 gram yoğurt yense, bu size 120 kcal kadar geri dönüş yapacaktır. Günde ortalama 120.3=360 kcal alınmış olunur. Yalnızca yoğurt yiyerek sağlıksız yollardan zayıflamak yerine yoğurdun yanında tüketebileceğiniz diyet listeleri uygulamalısınız. İşte buna örnek yoğurt diyeti listesi:

1 HAFTADAN AZ SÜRE İLE 3 KİLO VERDİREN YOĞURT DİYETİ:

Kahvaltı: 1 fincan şekersiz çay, 300 gram yağsız yoğurt
Öğle: 1 kase sebze çorbası, 4 yemek kaşığı etli sebze yemeği, 300 gram yağsız yoğurt, 250 gram karpuz
Ara öğün: 300 gram yağsız yoğurt, 1 fincan şekersiz çay, 1 porsiyon meyve
Akşam: 1 kase sebze çorbası, 60 gram et,300 gram yağsız yoğurt
Uyumadan önce: 1 bardak papatya çayı, 3 kuru erik.

Tığ gibi zayıflatan yoğurt ve elma kürüİLİŞKİLİ HABERTığ gibi zayıflatan yoğurt ve elma kürü

GÖBEK ERİTEN YOĞURT KÜRÜ TARİFİ

MALZEMELER: Limon suyu, pul biber, yoğurt

YAPILIŞI: İçi derin bir kasede tüm malzemeleri karıştırın. Gece uykusuna dönmeden 3 saat önce tüketin ve yatağa girene kadar küçük yudumlar halinde 4-5 bardak su tüketin.

Göbek yağlanması neden olur? Göbek yağlanmasını gideren süper etkili kür tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Göbek yağlanması neden olur? Göbek yağlanmasını gideren süper etkili kür tarifi
Günde yarım kilo verdiren yoğurt kürü! Zencefil ve zerdeçallı yoğurt kürü nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Günde yarım kilo verdiren yoğurt kürü! Zencefil ve zerdeçallı yoğurt kürü nasıl yapılır?

BİR YORUM YAPIN 24

Fahriye 4 yıl önce

Çok iyi diyet tam bir ayda 8,5 kilo verdim ama şeker ekmek cips yağlı şeyler yasak ve günde 1,5 limon suyu için ve 15 dakika spor

Toplam 11 beğeni

Arda 3 yıl önce

Gercektenmi

Toplam 1 Beğeni

Rojin 3 yıl önce

Gercekten mi

Toplam 1 Beğeni

Büşra 3 yıl önce

Sağlıklı mıydı peki. Bu diyet? Hastalığa. Falan kaldınız. Mı

Toplam 0 Beğeni

Özge 3 yıl önce

Aaa süper tbrikler başlangıç kilonuz kaçtı 1 ayda 8.5 baya iyi

Toplam 1 Beğeni

NUR 4 yıl önce

Gayet etkili bir diyet ben haftada 3 gün spora geriye kalan günlerde de koşu yapıyorrum 91 kg dan 15günde 85 kg oldum ama asla ekmek gazlı şeyler tatlı şeyler yok:)

Toplam 8 beğeni

Misafir 4 yıl önce

Düz mantık ‼️ Pes...

Toplam 3 beğeni

Hakan 5 yıl önce

Sabahları sadece çorba sonra sadece yoğurt yiyerek 1 ayda 13 kilo verdim çok etkili oluyor deneyin görün ama şekerden ekmekten gazlı içeçek kesinlikle yasak

Toplam 8 beğeni

Enis taşkın 2 yıl önce

Çorba mercimek mii

Toplam 0 Beğeni

Rojin 3 yıl önce

Deniyecem Insallah kilo veririm

Toplam 1 Beğeni

Ayşegül 4 yıl önce

Ara öğün falan yok mu sadece yoğurt ve çorba mı

Toplam 0 Beğeni

kırık kalp 5 yıl önce

yoğurt ve çay miydem bulanır ama çay ve hurma :) yoğurt olsa üzüm sarması of çok güzel :))

Toplam 3 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun