Ofiste tüketebileceğiniz en pratik ve sağlıklı atıştırmalıklar

Oturarak çalışıyorsanız kilo almaya müsait birisiniz demektir. Gereksiz kilo alınımından kaçınmak için de elbette önereceğimiz şey, sağlıklı beslenmeyi denemek olacaktır. Ofiste kilo aldırmayan sağlıklı atışmalık olarak neler yiyebileceğinize cevap olacak atıştırmalık tarifleri haberimizde. Ofis çalışanları için diyette sağlıklı beslenmenin yolları! Oturarak çalışanlar için diyet tarifleri neler?

Masa başında çalışanların en büyük problemi hareketsizliktir. Gün boyu hareket etmeden oturmanın neden olacağı en büyük sorun ise gereksiz kilo alımlarıdır. Sürekli oturmaktan kaynaklanan fazlalık kilolar, özellikle de estetik görünümüne önem veren kadınların sahip olmak istedikleri kusursuz fiziğin önündeki ciddi engellerdendir. Normal yaşantı içerisinde bile diyet yapmak sağlam irade isterken ofis çalışanları için bu durum daha da zordur. Düzensiz beslenmekten ve yeteri kadar sağlıklı beslenememekten dolayı alınan kilolar bir zaman sonra verilmesi zor sabit kilolara dönüşebilir. Böyle yapmak yerine doğal yollarla fit kalmanızı sağlayıp tok tutan yiyeceklere yönelmelisiniz. Aldığınız kiloları vermenin en sağlıklı yolu düzenli ve dengeli beslenmekten geçer. İşinize yarayacağını düşündüğümüz 6 sağlıklı atıştırmalık...

OFİSTE SAĞLIKLI ARA ÖĞÜN TARİFLERİ! ÇALIŞANLAR İÇİN ALTERNATİFLER

1- BAHARATLI SALATALIK

Ofiste sağlıklı ara öğün tarifleri

Ofiste sağlıklı ara öğün tarifleri

Ofiste yanınıza getireceğiniz 1 adet salatalığı soyarak 2 parçaya ayırın. Daha sonra bol acı pul biber, biraz tuz ve limon suyu ile mükemmel bir aperatif oluşturabilirsiniz. Böylelikle hem düşük kalorili beslenmiş olacak hem de lifli özelliği sayesinde karnınızı tok hissedeceksiniz.

2- BAHARATLI NOHUT

Bir yandan çalışıp bir yandan atıştırabileceğiniz baharatlı nohutların tadı zararlı cipslerinkini ikiye katlar. Hem sağlıklı hem de iştah kapatan baharatlı nohutları çerez niyetine tüketebilirsiniz.

3- KURUYEMİŞ

Masanızda bulunduracağınız badem, kayısı, kuru üzüm, ceviz ve leblebi gibi yiyecekleri acıkmaya başladığınız anda tüketip iştah kesebilirsiniz. Gerekli vitamin ve mineralleri bu atıştırmalıklardan sağlayabilirsiniz.

4- HAŞLANMIŞ YUMURTA

Sabahleyin evden çıkmadan önce hazırlayabileceğiniz haşlanmış yumurtaları tüketerek uzun süre tok hissedebilirsiniz. Üzerine biraz da pul biber serperseniz tadından yenmez...

5- YOĞURT

Gün içerisinde tüketeceğiniz bir kase yoğurt, karnınızın tok olmasına yardımcı olurken yağ yakımını da kolaylaştıracaktır.

6- DOYURUCU VE SAĞLIKLI TOST

Pratik bir şekilde tost yapmak istiyorsanız makine şart değil! İki dilim kepekli ekmeğin arasına biraz domates, beyaz peynir ve kekik ilave ederek karnınızı doyurabilirsiniz.

Ofis diyet programı! Masabaşı çalışanlar için diyet listesi

İLİŞKİLİ HABER

Ofis diyet programı! Masabaşı çalışanlar için diyet listesi
Kilo verdiren Osmanlı şerbeti kürü

İLİŞKİLİ HABER

Kilo verdiren Osmanlı şerbeti kürü
Bilinçsiz yapılan diyetin sakıncaları

İLİŞKİLİ HABER

Bilinçsiz yapılan diyetin sakıncaları

BİR YORUM YAPIN 0