Greyfurt suyu yağ yakar mı, greyfurt ile zayıflama! Yemekten sonra tüketirseniz...

Kışın en lezzetli ve faydalı meyvelerinden olan greyfurt ile zayıflamaya ne dersiniz? Greyfurtun vücudunuzdaki yağları çatır çayır yakması için yapabilecekleriniz çok basit! Peki greyfurt suyu ile nasıl kilo verebilirsiniz? Greyfurt ile kilo verme...

Hafif acı ve ekşimsi tadı ile kış meyvelerinin baş tacı olan olan greyfurt özellikle de C, E, A ve K vitamini bakımından şifa deposudur. Vücudu dinç tutmasının yanı sıra kilo verdirme özelliği de bulunan greyfurt, doğru şekilde tüketildiği zaman fit bedenin en büyük yardımcılarındandır. Yapılan çalışmalar gösteriyor ki; içerisindeki insülin hormonunu baskılayarak kişide yemek yeme isteğini azaltmaktadır. Yağ yakıcı özelliği sayesinde greyfurt et ve proteinli besinlerin bağırsaklarda yağa geçmeden yakılmasını ve vücuttan uzaklaştırılması konusunda epey etkilidir. Gerek bedenen gerek diyet anlamında beslenme programınıza greyfurtu ekleyip, zayıflamaya karar verdiyseniz yapmanız gerekenler çok basit! Her ana öğüne başlamadan önce yarım greyfurtu 3 defa tüketin! Böylelikle yağ yakımını son derece kolaylaştıracaksınız. Çünkü greyfurt meyvesi, metabolizmayı hızlandırarak ekstra tokluk hissi oluşturur.

Yapabileceğiniz bir diğer şey ise, taze sıkılmış bir bardak greyfurt suyundan ibaret. Bu karışımı hazırlarken greyfurtun içini oyup, bir çay kaşığı bal ile blendırda karıştırın. Ana öğünlere başlamadan ortalama 20 dakika önce tüketin. Yiyeceğiniz besinlerin kalorilerini çatır çatır yakacak.

NOT: Greyfurt bazı ilaçların etkisini yok edeceği için mutlaka doktora danışarak hareket edilmelidir. Mide sorunu yaşayanların ağrılarını tetikleyebilir.

GREYFURTU DİYETİNİZE NASIL EKLEYEBİLİRSİNİZ? GREYFURT DİYETİ:

KAHVALTI:

2 adet yumurta, 2 ince dilim pastırma, sade kahve, yarım greyfurt veya 250 ml greyfurt suyu

ÖĞLE:

Çoban salatası, sınırsız et, yarım greyfurt veya 250 ml greyfurt suyu

 AKŞAM:

Kırmızı Lahana Kereviz pancar gibi kırmızı sebzeler ve nişastasız yeşil yapraklı sebzelerden oluşan bir yemek. Sınırsız et ya da balık eti, yarım greyfurt veya 250 ml greyfurt suyu

AKŞAM:

250 ml yağsız süt

NOT: Greyfurt diyetinde salatalarda yağ kullanmak serbesttir. Yiyecekleri pişirerek tüketmeniz önerilir. Greyfurt suyunda şeker kesinlikle yasaktır.

Beyaz dişler için öneriler nelerdir? Evde doğal yolla yapılan diş beyazlatma kürü...

İLİŞKİLİ HABER

Beyaz dişler için öneriler nelerdir? Evde doğal yolla yapılan diş beyazlatma kürü...

BİR YORUM YAPIN 0