Diyette yoğurt nasıl yenir? Kilo verdiren süper etkili yoğurtlu kür tarifleri

Düşük kalorili olması nedeniyle açlık bastıran yoğurt kürleriyle fazla kilo alımının önüne geçebilirsiniz. Güçlü bir kalsiyum deposu olan yoğurt hem sağlık açısından yarar sağlarken hem de diyeti destekleyerek forma girmenizi sağlar. Evde sağlıklı ve doğal yollarla zayıflamak için yoğurt tariflerini sizlere derledik. Yoğurt zayıflatır mı, diyette yoğurt nasıl yenir? Yoğurt diyeti ile zayıflama

Kilo alıp verme konusunda erkeklere göre daha hassas yapıda olan kadınlar, zayıflamak için sağlıklı- sağlıksız her türlü yolu denemeye kalkabilir. Kısa zamanda zayıflatma iddiaları üzerine önerilen kürler yerine içerisinde hem sağlığa uygun hem de kilo vermeye yardımcı malzemeleri tercih ederek diyette çok daha başarılı bir sonuç elde edebilirsiniz. Günümüzde sağlıklı ve kalıcı pek çok diyet listesinin aranan malzemesi olan yoğurt, kilo vermeye yardımcı ideal besinler arasında en tercih edilir olanlarından biridir. Tok tutucu özelliğinden dolayı öğün aralarında gönül rahatlığıyla tüketilen yoğurdu çeşitli tariflerle uygulayarak kilo vermeyi son derece kolaylaştırabilirsiniz. Evde sağlıklı yollarla kilo vermek isteyen kadınların pratik bir şekilde çok kolay yollarla hazırlayabileceği enfes kürlerin en etkili olanlarını sizler için araştırdık. Diyette yoğurt tüketimini sağlamak için lezzetli olması çok önemli bir etken iken yoğurt diyetinde damağınıza hoş gelecek aromalarda olan tarifleri haberin detaylarında bulabilirsiniz! Kilo problemi olup forma girmek isteyen kadınların işine yarayacak tariflerimiz sizlerle! Peki yoğurt yemek zayıflatır mı? Hangi yoğurtlu tarifler diyette tüketilebilir? İşte kalıcı kilo verdiren sağlıklı yoğurtlu kür tarifleri...

YOĞURT YİYEREK FORMDA KALMANIN YOLLARI:

KİLO VERDİREN YOĞURT TARİFLERİ! DİYETTE YOĞURT NASIL YENİR?

1. BALLI VE NARLI YOĞURT KÜRÜ

Ballı ve narlı yoğurt kürü

Ballı ve narlı yoğurt kürü

Sağlıklı yollardan zayıflamaya yardımcı olan yoğurt, genelde akşam yemeklerinde ya da ara öğünlerde tercih edilebilen besin kaynaklarından biridir. Yoğurdu kışın lezzetli mi lezzetli meyvelerinden biri olan nar ile beraber tükettiğiniz zaman ortaya enfes bir tat çıkıyor. Bu lezzeti tatmak için detayları linkten alabilirsiniz.

BALLI VE NARLI YOĞURT KÜRÜ İÇİN TIKLAYIN

2. GÖBEK ERİTEN PUL BİBERLİ YOĞURT KÜRÜ

Göbek eriten pul biber yoğurt kürü

Göbek eriten pul biber yoğurt kürü

Bölgesel zayıflama konusunda oldukça başarılı ve temel yoğurt kürlerinden biri olan pul biberli yoğurt tarifini evde kolaylıkla yapabilirsiniz. Metabolizma hızlandırıcı karışımlardan biri olarak kalori yakmanızı kolaylaştıran pul biberli yoğurt bölgesel zayıflamada işinizi epey ölçüde kolaylaştıracaktır. Meşhur göbek eritme diyet listeleri arasından adını sıklıkla duyduğunuz pul biberli yoğurt tarifi ile kilo verebilirsiniz.

PUL BİBERLİ YOĞURT KÜRÜ İÇİN TIKLAYIN

3.  GÖBEK VE BASEN ERİTEN SİRKELİ YOĞURT KÜRÜ

göbek ve basen eriten yoğurt kürü

göbek ve basen eriten yoğurt kürü

Vücut hatları üzerinde en çok dert edilen konulardan birisi de kıyafetten atlayan göbek ve pantolonda yanlardan çıkan basenlerdir. Bu bölgelerdeki yağları çatır çatır eritmek için evde sirkeli sirkeli yoğurt kürünü deneyebilirsiniz.

SİRKELİ YOĞURT TARİFİ İÇİN TIKLAYIN

4.  YOĞURTLU SALATA KÜRÜ

Yoğurt salatası tarifi

Yoğurt salatası tarifi

Bel ve basen bölgesindeki yağlardan kurtulmak için tüketebileceğiniz en ideal kürlerden birisi de yoğurtlu salata kürüdür. Cacık tadı ile severek yiyebileceğiniz yoğurtlu salata ile kolay yoldan zayıflayabilirsiniz.

YOĞURT SALATASI İÇİN TIKLAYIN

5.  5 GÜNDE 3 KİLO VERDİREN YOĞURT TARİFİ

yoğurt diyeti

yoğurt diyeti

Düşük kalorili ve besleyici değeri yüksek olan yoğurdu, sade bir şekilde tüketerek de dilediğiniz kiloyu verebilirsiniz. Sağlıklı ve hızlı yollarla zayıflamak isteyen tüm kadınların işine yarayacak kürü pratik bir şekilde hazırlayabilirsiniz. İşte çok basit yapımı, linkte!

YOĞURT DİYETİNİN YAPILIŞI İÇİN TIKLAYIN

KİLO VERDİREN YOĞURT DİYETİ! 1 HAFTADA YOĞURTLA ZAYIFLATAN DİYET LİSTESİ  NASIL YAPILIR?

Yoğurt ile zayıflama

Yoğurt ile zayıflama

1. Gün:

6 su bardağı yoğurt ile 5 adet haşlama patates tüketin.

2. Gün

6 su bardağı yoğurt ile haşlama 200 gram tavuk eti tüketmeye özen gösterin.

3. Gün

6 su bardağı yoğurt ile haşlama olacak şekilde 200 gram dana eti ile beslenin.

4. Gün

6 su bardağı taze yoğurt ile beraber 200 gram balık tüketin.

5. Gün

6 su bardağı kadar yoğurt ve ideal kıvamda sebze ve meyve tüketin.

6. Gün

Gün içerisine yayarak yarım kilo civarında yoğurt tüketin.

7. Gün

Yine yarım kilo civarında gün içerisinde yoğurt tüketin.

BİR YORUM YAPIN 0