Ekmeksiz tost nasıl yapılır? Zayıflamak için biber diyet tost yapılışı

Sağlıklı ve fit beslenme için ekmeksiz yapılan biber tost ile hem karnınızı doyurabilir hem de fazla kalori almanın önüne geçebilirsiniz. Kolay ve lezzetli ekmeksiz tost nasıl yapılır? Biber tost yapılışı:

Her sabah kahvaltıda aynı şeyleri yemekten sıkıldıysanız ve artık yeni yeni tatlar arıyorsanız, sizlere hem farklı hem de kilo aldırmayan bir önerimiz var! Pratik bir şekilde şip şak hazırlanması nedeniyle genelde ofis kahvaltılarının vazgeçilmezi haline gelen tostlar sucuklu, kaşarlı, domatesli ve karışık olmak üzere çeşitli şekillerde yapılıyor. Ne kadar bol malzeme o kadar çok kalori demek olan tost tariflerinde hem kalorinin düşük hem de lezzetli olmasını istiyorsanız, oldukça farklı ekmeksiz tost tarifini mutlaka denemelisiniz. Kilo almak istemeyen kimselerin evde ekmek kullanmadan hazırlayacakları ekmeksiz tost tarifi ile formunuzu koruyarak sağlıklı beslenebilirsiniz. Ekmeksiz tost tarifi ile hem tost isteğinin giderileceği hem de bunu tüketirken ekmek isteğinin bastırılması hedeflenir. Peki ekmeksiz tost nasıl yapılır? Ekmek kullanmadan diyet tost nasıl yapılır merak ediyorsanız buyurun zayıflatan diyet tost yapılışına:

EKMEKSİZ TOST NASIL YAPILIR? ZAYIFLATAN DİYET TOST TARİFİ:

ekmeksiz tost tarifi

ekmeksiz tost tarifi

EKMEKSİZ TOST BİBER TARİFİ İÇİN;

MALZEMELER:

2 tane kırmızı veya yeşil biber
2 dilim beyaz peynir (kaşar peynir de kullanabilirsiniz)
4-5 dal maydanoz (Dereotu da ekleyebilirsiniz)
Tuz (isteğe göre)
Taze nane


EKMEKSİZ TOST BİBER YAPIMI

Yukarıda belirtilen malzemeleri bir araya getirdikten sonra biberin saplarını çıkartın. Ortadan ikiye bölünen biberlerin iç çekirdeklerini güzelce temizleyin. Ardından baharat, peynir, maydanozdan yapılan karışımı ilave edin.

İsteğe göre ayrıca kaşar peynir eklemesi yapabilirsiniz. Biberin üstünü diğer biber ile kapatarak, tost makinesinde ortalama 5 dakika pişirin.

Afiyet olsun.

Hangi meyveler zayıflatır? En hızlı kilo verdiren meyveler

İLİŞKİLİ HABER

Hangi meyveler zayıflatır? En hızlı kilo verdiren meyveler
Gülüklü çorba nedir ve Gülüklü çorba nasıl yapılır? Alanya'da satış rekoru kırıyor

İLİŞKİLİ HABER

Gülüklü çorba nedir ve Gülüklü çorba nasıl yapılır? Alanya'da satış rekoru kırıyor

BİR YORUM YAPIN 1

zafer gülten 3 yıl önce

iyide buna tost denmez ki,bir nevi peynirli biber közlemesi,yani yemek olmuş. ama tosttan daha hafif,ayrıca lezzetide güzel olur.içine kaşar neyin yerine lor peyniri konursa daha hafif olur.

Toplam 2 beğeni