İbrahim Saraçoğlu kekik kürü! Vücudu arındıran kekik suyu mucizesi

Sağlık ve kilo verme bakımından en etkili kür tarifleri arasında geçen Saraçoğlu tarifi ile kekik kürünü düzenli tükettiğiniz zaman sizde faydasını görebilirsiniz. Diyette kekiği daha çok tüketmek için alternatif lezzet: kekik salatası nasıl yapılır? Kekik kürü ile zayıflama ve ödem atma mucizesi...

Çoğu zaman mutfakta yemeklere lezzet katması için kullandığımız baharatlardan biri olan kekik, günümüzde birçok farklı şekilde tüketilmektedir. Kekiğin kendi bitkisi daha çok demlenip çay halinde içilip zayıflatmaya yardımcı iken, yağı kozmetik ürünlerde mucizevi etkiye sahiptir. Vitamin ve mineral kaynağı olan kekikte yüksek oranda magnezyum, demir, kalsiyum ve selenyum bulunduğu için uzmanların tavsiyesinde olan bir bitkidir. Vücutta biriken zararlı toksinlerin arınmasına katkı sağlayan kekik, sindirim sistemi üzerinde olumlu etkiye sahiptir. Düzenli içildiği takdirde şişkinlik, gaz, mide ve bağırsak şikayetlerini de azaltmaktadır. Ödem söktürücü olması nedeniyle kilo verdirmeye yardımcı bitkilerden olan kekik ile hızlı ve sağlıklı şekilde kilo vermek istiyorsanız Saraçoğlu'nun kekik kürünü denemelisiniz. Doktor onayı almadan tüketilmemesi tavsiye edilen kekik kürünün tarifi için haberimizin devamını okuyabilirsiniz...

SARAÇOĞLU'NDAN KEKİK KÜRÜ MUCİZESİ! KEKİK SUYU HAZIRLANIŞI

saraçoğlu kekik kürü

saraçoğlu kekik kürü

MALZEMELER:

-2 çay kaşığı taze dağ kekiği

-Su

KEKİK KÜRÜ YAPILIŞI:

1 su bardağı miktarının yarısı kadar suya 2 çay kaşığı kekik koyup 7-8 dakika kaynatın. Kaynayan kekiğin altını kapatıp demlenmesini bekleyin.

NOT: Prof. İbrahim Saraçoğlu'nun kekik kürünü ortalama en az 3-4 ay düzenli tüketilmelidir. Ayrıca kullanılan kekiklerin taze ve dağ kekiği olması önemlidir.

TOK TUTAN KEKİK SALATASI TARİFİ! KEKİK İLE ZAYIFLAMAK İSTEYEN İÇİN...

MALZEMELER:

1 Demet taze kekik
2 Orta by domates
2-3 dal taze soğan
1 diş sarımsak
Mazydanoz
Zeytinyağ
1 yemek kaşığı nar ekşisi ve limon suyu
Tuz

YAPILIŞI:

Kekiğin yapraklarını ayıklayıp bol suda yıkayın. Çok az miktarda tuzla ovalayıp 1 defa suyun altında yıkayın ve süzün. Doğranmış maydanoz, domates, soğan ve ezilmiş sarımsağı ilave edip isteğe göre zeytinyağı, tuz ve limon suyu ekleyip güzelce karıştırdıktan sonra sunuma hazır, afiyet olsun!

1 ayda 4 kilo verdiren Tarçınlı süt tarifi! Tarçınlı süt ile zayıflama

İLİŞKİLİ HABER

1 ayda 4 kilo verdiren Tarçınlı süt tarifi! Tarçınlı süt ile zayıflama
Kozalak turşusu nedir? Kozalak turşusu nasıl yapılır? Kozalak turşusu faydaları

İLİŞKİLİ HABER

Kozalak turşusu nedir? Kozalak turşusu nasıl yapılır? Kozalak turşusu faydaları

BİR YORUM YAPIN 0