Diyet kahvaltılık tarifi: Peynirli ve maydanozlu diyet omlet tarifi

Diyete uygun en sağlıklı kahvaltılık alternatiflerden biri olan maydanozlu omletler hem çok leziz hem de çok sağlıklı! Diyete göre kahvaltı yapmak istiyorsanız bol maydanozlu tok tutan omlet tarifine haberimizden bakabilirsiniz. Diyet maydanoz tarifleri...

İçerisinde K,C,A vitaminleri, magnezyum, kalsiyum, bakır, çinko ve folat bulunduran maydanozun yaprakları bol miktarda protein, enerji ve karbonhidrat içeriyor. Hem sağlık hem de diyet için birebir etkisi olan maydanoz, kilo verme kürleri arasında sıklıkla yer verilen bitkilerden biridir. Ödemden dolayı vücutta oluşan şişkinliği yok etmeye birkaç  maydanoz suyu yeterli geldiğini göz önünde bulundurduğumuzda maydanozun bu kadar kısa sürede sağlıklı bir şekilde kilo verdirdiğini öne sürmek pek de yanlış olmaz. Sizlerde diyette maydanoz tüketimine yer vermek istiyorsanız, hem doyurucu hem de sağlıklı maydanozlu omlet tarifini okumalısınız.

Diyette kahvaltılık menemen nasıl yapılır? Yağsız ve tuzsuz az kalorili menemen tarifiİLİŞKİLİ HABERDiyette kahvaltılık menemen nasıl yapılır? Yağsız ve tuzsuz az kalorili menemen tarifi

ZAYIFLAMAK İÇİN MAYDANOZLU OMLET TARİFLERİ

SABAH KAHVALTISI İÇİN MAYDANOZLU OMLET YAPILIŞI

maydanozlu omlet tarifi

maydanozlu omlet tarifi

Uzun süreli tok tutucu özelliğiyle severek tüketilen omleti maydanozlu yapmaya ne dersiniz? İşte tarifi...

Malzemeler: 3 adet yumurta, 2 dal maydanoz, beyaz peynir, tereyağı, karabiber, tuz

Yapılışı: Yumurtaları güzelce çırptıktan sonra karabiber ile tuzu döküp incecik kestiğiniz maydanoz ve peyniri ilave edip karıştırın. Tavada eritilen bir tatlı kaşığı tereyağına ekleyerek pişirin.

PEYNİRLİ VE MAYDANOZLU OMLET TARİFİ:

MALZEMELER:

Damak zevkine göre beyaz peynir
3 yumurta
1 yemek kaşığı un
Biraz maydanoz

YAPILIŞI:

Tavaya biraz sıvı yağ ilave edip peyniri minik minik ufalayın. Küçük kasede yumurtaları kırıp 1 yemek kaşığı unu ve maydanozu ekleyip çırpıyoruz. 2-3 dakika ısındıktan sonra tavada pişirin.

BİR YORUM YAPIN 0