En etkili alt karın eritme hareketleri! Evde alt karın nasıl düzleştirilir?

Alt karındaki yağlanmadan dolayı oluşan sarkık görünümden bir türlü kurtulamıyorsanız evde bir de bu hareketleri yapmayı deneyin! Alt karın kaslarını çalıştıran en etkili karın hareketleri...

Bölgesel yağlanmada eritmesi en zor olan yerlerden birisi de hiç şüphesiz alt karın ve çevresidir. Bazen ne yapılırsa yapılsın asla gitmeyeceğini düşündüğünüz yağlanma sorununun önüne geçmek için biraz sabır ve irade gerekiyor. En çok sıkıntı çekilen yerlerden biri olan alt karın bölgesini eritip dümdüz bir karna sahip olmak istiyorsanız evde düzenli bir şekilde yaptığınız takdirde işinize yarayacak en etkili hareketleri sizler için düzenledik.

Göbek en hızlı ve kolay nasıl eritilir? En etkili göbek eritme hareketleriİLİŞKİLİ HABERGöbek en hızlı ve kolay nasıl eritilir? En etkili göbek eritme hareketleri

ALT KARIN NERESİDİR? ALT KARIN NASIL ERİTİLİR?

Alt karın olarak sınıflandırılan yer tam olarak göbek deliğinin çevresi ve altıdır. Yağlanma ve kiloya bağlı görülen sarkmalar alt karında birtakım sarkmalara neden olacağı için göze oldukça rahatsız edici gelecektir. Burayı düz bir hale getirmek için yağ oranı düşük besinler tüketmeye, asitli içeceklerden uzak durmaya çalışmalısınız. Meyve ve sebze ağırlıklı beslenip düzenli egzersiz hareketleri yapmalısınız. Bisiklet, kürek, koşu ve yüzme gibi egzersizler alt karnın yok olmasında en etkili hareketlerdir.

Avuç içleri yere bakıp el-bilekleri direkt olarak omuz bölgesinde olacak gibi zemine yerleştirin. Kalçayı kaldırıp iki ayağınızı da öne ve vücudun sağına doğru geçmesi için alt karın kaslarınızı kullanın.

Ardından başlangıçtaki harekete dönüp geri atlayın, sonrasında da egzersizi aynı halde vücudunuzun diğer tarafına doğru yineleyin.

SCİSSOR KİCKS HAREKETİ

Sırt üstü yatar pozisyonda durup belinizi yere sabitleyin. Karnınızı içeride sıkıca tutup ellerinizi yanlarda tutarak destek alabilirsiniz. Her iki bacağı yukarıda dik tutup nefes alın ve ritmik halde bacaklarınızı sırayla aşağı ve yukarı kaldırın. Dizlerin bükük olmaması önemli.

LEG DROP HAREKETİ

Sırt üstü yatar halde durup elleri popo hizasının hemen yan altına koyun. Ardından bacakları düz şekilde bükmeden yukarı doğru kaldırıp indirin. Bu hareketi birkaç kez yapın.

 

Sahte parfüm nasıl anlaşılır? Sahte parfümlerin zararları neler?

İLİŞKİLİ HABER

Sahte parfüm nasıl anlaşılır? Sahte parfümlerin zararları neler?

BİR YORUM YAPIN 0