Smoothie nasıl yapılır? Bağışıklık artırıcı diyet Smoothie tarifi!

Havaların soğumasıyla birlikte bağışıklığı güçlendirmek ve hastalıklara karşı daha dirençli olmak için evde hazırlayacağınız smoothie tarifiyle kışa hazırlık yapabilirsiniz. Aynı zamanda tam bir antioksidan kaynağı olan Smoothie içeceğiyle metabolizmanı da hızlandırabilir kış mevsiminde kilo alımının önüne de geçebilirsiniz. İşte bağışıklık artırıcı smoothie tarifi...

Uzmanlara göre vücut direnci zayıf olanların daha çok hastalıklara karşı savaş vermesi için yediği besinlere dikkat etmesi ve ona göre beslenme gerekiyor. Son zamanlarda diyetisyenlerin en çok önerdiği ve sağlıklı bir içecek olan smoothie içeceğine öğünlerinizde yer verebilirsiniz. Normal klasik yapılan smoothie tariflerinden ayrılan bu tarifle daha çok zinde ve güçlü olabilirsiniz. Bu sağlıklı smoothie tarifini her gün bir bardak olacak şekilde tüketebilirsiniz. Bu smoothie'deki bileşenlerin her biri, bağışıklık güçlendirici özellikleri için özel olarak seçilmiştir. İşte hem bağışıklığını arttıracak hem de kilo almanızı engelleyecek smothie tarifi...

Sıvı içerek nasıl kilo verilir? Sağlığı bozmayan kalıcı sıvı diyetiİLİŞKİLİ HABERSıvı içerek nasıl kilo verilir? Sağlığı bozmayan kalıcı sıvı diyeti

İŞTE SAĞLIKLI VE GÜÇLÜ SMOOTHİE TARİFİ

Malzemeler:

  • 1 çay kaşığı zerdeçal
  • 1 çay kaşığı zencefil
  • Bir adet muz
  • Bir adet havuç
  • Bir clementine (bir mandalina çeşidi)
  • 1 çay bardağı portakal suyu
  • yarım limon suyu
  • 1 çay kaşığı tarçın
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • Biraz buz

sağlıklı smoothie tarifleri

sağlıklı smoothie tarifleri

Tatlandırmak için içine ekleyebileceğiniz malzemeler

  • Pekmez(dut, keçi boynuzu)
  • bal 
  • tatlı meyveler( siyah üzüm)

smoothie tarifi

smoothie tarifi

SMOTHİE YAPILIŞI:

- İlk olarak bütün malzemeleri yıkayıp bir mikser karıştırıcısına koyun. Hepsini ekledikten sonra hepsi karışana kadar çalıştırmaya devam edin.

- Hepsi iyice karıştıktan sonra bir kaşık yardımıyla tadına bakın. Daha sonra içine tatlandırmak için bal veya pekmez ekleyip tekrar karıştırıcıyı çalıştırın. 

- Vücut direncinizi arttıracak olan ve tam bir antioksidan kaynağı olan bu içeceğin kıvamını istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Ayrıca daha kalın ve kıvamlı olmasını isterseniz buz ekleyebilirsiniz. 

smoothie nasıl yapılır

smoothie nasıl yapılır

- Beslenme programınıza her gün 1 bardak şeklinde ekleyebilirsiniz. Taze olarak yapıp tüketebileceğiniz smoothie içeceğine güçlü bileşenleri sayesinde sağlıklı bir öğüne dönüştürebilirsiniz. 

2024 Süt parası ne kadar? Süt parası alma şartları nelerdir? Emzirme parası nasıl alınır?

İLİŞKİLİ HABER

2024 Süt parası ne kadar? Süt parası alma şartları nelerdir? Emzirme parası nasıl alınır?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Enes 2 yıl önce

bu malzemeleri tek tek yersen de bağışıklık güçlenir zaten .

Arif inanç 2 yıl önce

Çok boş. Dağıtıma hazır halde ürün olarak satışa çıkacak bir şey mi var. O kadar ürünü bur birine karistiracaksiniz ve netür bir etkileşime gireceğini bilmeden iceceksiniz. Sallayıp gitsin.

karagöz 2 yıl önce

bu içeceğin ismini kim vermiş...hiç beğenmedim...atom olsaymış daha iyiymiş...

Mehmet 2 yıl önce

Miktarlar nerede?

cex 2 yıl önce

aylak adam işi,malzemede çok.nereden bulacağız o kadar malzemeyi

Toplam 4 beğeni