Hızlı kilo vermek için Kore nar sirkesi nasıl yapılır? Nar sirkesi nasıl tüketilmeli?

Adını belki de bugüne kadar ilk defa duyacağınız Kore nar sirkesi ile fazla olan kilolarınızdan kurtulacağınızı biliyor muydunuz? Son zamanlarda Kore'de kilo vermeyi hızlandırmak için doğal bir çare olarak kullanılan en popüler zayıflama içeceği nar sirkesi nasıl tüketilmeli? Hızlı kilo vermek için Kore nar sirkesi nasıl yapılır? İşte detaylar...

Asyalıların kusursuz genç ve zayıf görünmesini sağlayan besinlerden biri de Nar sirkesi içeceğidir. Göbek yağlarını azaltmaya yardımcı gıdalardan olan nar sirkesi diğer sirkelere göre daha hafiftir. Günlük hayatta birçok sorunun çözümü olarak kullanılan nar sirkesi insan sağlığı açısından da oldukça yararlıdır. Koreli araştırmacılara göre nar sirkesi göbekteki yağ birikimini azaltıyor. Ayrıca sindirim sistemini düzenleyen bu sihirli içeceği doğru kullanarak fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz. İşte nar sirkesi zayıflama ile ilgili tüm merak edilenler:

Günde 1 kilo verdiren ceviz suyu diyeti nedir? Ceviz diyeti nasıl yapılır? Ceviz ile zayıflamaİLİŞKİLİ HABERGünde 1 kilo verdiren ceviz suyu diyeti nedir? Ceviz diyeti nasıl yapılır? Ceviz ile zayıflama

NAR SİRKESİ ZAYIFLATIR MI?

Nar sirkesi, sindirim sistemini düzenleyerek idrara çıkmayı daha kolay hale getiriyor. Bu yüzden zayıflama konusunda büyük rol oynuyor. Son günlerde Asyalı kadınlar tarafından çok fazla tercih edilen nar sirkesi kandaki yağ oranını etkileyerek zayıflamaya ve kan şekerini düzenlemeye de yardımcı olmaktadır. Uzmanlara göre doğru bir diyet programı ve spor programı ile birlikte nar sirkesi ile istediğiniz fit bir görünüme kavuşabilirsiniz.

nar sirkesi ile zayıflama

nar sirkesi ile zayıflama

NAR SİRKESİ NE ZAMAN TÜKETİLMELİ?

Son zamanlarda etkili kürler arasında yer alan Kore nar sirkesi detoksundan en iyi sonucu almak için gün içerisinde 2 bardak şeklinde tüketmeniz tavsiye edilmektedir.

Uzmanlara göre nar sirkesi kürünü tüketirken beslenmenize de dikkat ettiğiniz takdirde daha hızlı sonuç alabilirsiniz. Daha çok yağsız proteinli gıdalar ve antioksidan bakımından zengin olan meyve ve sebzeleri tercih edebilirsiniz. 

nar sirkesi faydaları

nar sirkesi faydaları

KORE NAR SİRKESİ KÜRÜ NASIL YAPILIR?

  • 3 yemek kaşığı organik nar suyu
  • 1 yemek kaşığı beyaz sirke( En az 5 asetik asit) 
  • 1.5 bardak su veya maden suyu

YAPILIŞI:

- Büyük bir bardağın içine 3 yemek kaşığı organik olarak hazırlanmış nar sirkesini koyun. Üzerine 1 yemek kaşığı beyaz sirkeyi ekleyin.

- Daha sonra isteğe göre 1 buçuk su bardağı su veya maden suyunu ekleyin.

- Son olarak da kalorisiz bir tatlandırıcı varsa biraz ekleyip güzelce karıştırın. 

- Hazırladığınız bu karışımı yaz mevsiminde tüketirken üzerine buz ekleyerek tüketebilirsiniz. Kış mevsiminde ise oda sıcaklığında tüketebilirsiniz. 

Afiyet olsun...

nar sirkesi zayıflama kürü tarifi

nar sirkesi zayıflama kürü tarifi

NAR SİRKESİ FAYDALARI

  • Nar sirkesi doğal bir antibiyotiktir.
  • En güçlü antioksidanlardan C ve E vitaminlerini, karotenoid, koenzim Q-10, flavonoidler, lutein, alfa lipoik asitlerini içinde barındırır. 
  • Kore nar sirkesi fermente özelliği sayesinde kalp hastalıklarına karşı koruyucudur.  
Kaz eti nasıl pişirilir? Ağızları sulandıran kaz tandır tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Kaz eti nasıl pişirilir? Ağızları sulandıran kaz tandır tarifi
Trans yağ neden kullanılır? Bu besinin tek lokması vücudu iflas ettirmeye yetiyor

İLİŞKİLİ HABER

Trans yağ neden kullanılır? Bu besinin tek lokması vücudu iflas ettirmeye yetiyor
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0