5 ayda tam 30 kilo veren Ata Demirer'in son hali şaşırttı! Yeni imajına bakın

Fazla kilolarıyla tanıdığımız ünlü komedyen Ata Demirer, verdiği kilolarla sosyal medyada olay oldu. Son olarak 'Ata Demirer Gazinosu'yla seyircisiyle yeniden buluşan ünlü komedyen yeni imajı ve fit haliyle çok beğenildi.

Yeni filmi 'Bursa Bülbülü' filmiyle çok beğenilen 49 yaşındaki Ata Demirer, son olarak verdiği kilolarla sosyal medyada ilgi odağı oldu. Bir dönem 140 kilo olan Demirer, 30 kilo vererek eski görüntüsüne veda etti.

RESMEN GENÇLEŞMİŞSİNİZ

30 kilo veren 51 yaşındaki komedyenin son görüntüsü çok beğenildi. Birçok sosyal medya kullanıcısı ünlü komedyenin son haline; "Ne kadar gençleştin abi", "maşallah çok güzel zayıflamışsınız Allah her şeyi gönlünüzce versin inşallah severek izliyor ve dinliyorum sizi ailece başarılarınız daim olsun", "Nasıl bu kadar küçüldünüz ki siz", "Maşallah çok güzel zayıflamışsın ne kadar güzel", "zayıflamaya devam mı? "Cidden kilolar varken başka şimdi bir baksa Ata olmuş karşımızda. Samimiyet hep aynı çok şükür" yorumunda bulundu. 

Ata Demirer

Ata Demirer

"YOK BAĞIRSAKLARI YIKATTI"

Ata Demirer geçtiğimiz günlerde,  Ahmet Mümtaz Taylan’ın "Empati" programına konuk oldu. 

Verdiği kilolarla çok konuşulan 51 yaşındaki oyuncu, "30 kilo vermiş durumdayım. Sağda solda okuyorum, yok bağırsaklarını yıkattı, yok mide ameliyatı oldu. Hayır öyle bir şey olmadı. İzleyenler bilsin ki glisemik endeksim bozuktu, insülin direncim vardı" dedi.

"BİR ANDA DA KİLO VERMEDİM"

Demirer sözlerine "İnsülin direcini ortadan kaldırmak için düzgün beslendim, spor yaptım. İki buçuk sene kadar sürdü. Bir anda da kilo vermedim ama ben üniversitede de zayıf biriydim, daha zayıftım. Sonra gösteriler başlayınca, tiyatro hayatı, turneler... Ben 300 tane turne karşılığı 25 kilo kadar aldım. Sonra Avrupa Yakası başladı. O halim çok sevildi. 'Verirsem acaba ilgi değişir mi' derken git gide yıllar içerisinde ben değiştim" diye açıkladı.

"GENEL OLARAK ŞÜKREDİYORUM"

Taylan'ın "Ünlü olmakla aran nasıl?" sorusuna Demirer "İşini iyi yapmak harika bir şey eğer yapabiliyorsan. Antremanlıysan bir de. Beyin olarak geriye düşmüyorsan, şahane bir şey. Bazen yorucu olabilir ama genel olarak şükrediyorum" ifadelerini kullandı.

Ata DemirerİLİŞKİLİ HABERAta Demirer'den bomba müjde! Yepyeni bir formatla geri dönüyor

Demirer, yer aldığı projenin setine ziyarete gelen usta sanatçı Şener Şen ile pozlarını sosyal medya hesabında paylaştı. 

Ata Demirer son hali...

Ata Demirer son hali...

Şener Şen'in ziyaretine çok sevinen Ata Demirer'in karelerine değişimi damga vurdu.

"RESMEN ERMİŞSİNİZ"

Geçtiğimiz aylarda 22 kilo verdiğini açıklayan ünlü komedyenin son paylaşımında daha da zayıfladığı gözlerden kaçmadı.

Son haliyle beğeni toplayan Ata Demirer'e birçok sosyal medya kullanıcısı “Harikasınız, “Tanıyamadım, resmen erimişsiniz”, “Zayıfladın mı sen”, "Müthiş zayıflamışsın abicim helal olsun, ama o eski sempatik hallerini de özleyeceğiz.. sevgiler", "Abi iyi zayıflamışsın helâl olsun", "Ayyy harikasın çok sevindim zayıflamana bir hayranın olarak 65 yaşındayım seni daha uzun yıllar sağlıklı olarak zevkle izleyeceğim inşallah", "Aaa maşallah ne kadar zayıflamış nazar değmesin pek yakışıklı olmuş" gibi yorumlarda bulundu. 

YARISINDAN FAZLASI GİTTİ DİYEREK ZAYIFLAMA SIRRINI PAYLAŞTI!

Demirer, daha önce konuk olduğu programda kaç kilo verdiğini ve nasıl bir yol izlediğini anlatmıştı. Ünlü komedyen mide ameliyatı olan bir arkadaşıyla konuşurken arkadaşının ekmek yiyemediğini söyleyip "Yersem geri alırmışım dedi. Sabah bir dilim yiyorum ömür boyu böyle olacakmış, ben bunu ameliyat olmadan yapsam nasıl olur diye düşündüm. Öğlen, akşam ekmek yemedim günde de 1 saat ya yürüdüm ya yürümedim. Bu kadar, bir de pilavdır makarnadır haftada bir..." dedi.

ata demirer 50 kilo verdi

ata demirer 50 kilo verdi

"22 KİLO VERDİM"

Bursa Bülbülü filmiyle gündem olan Demirer; "4 - 5 ayda 22 kilo verdim" demişti. "Öğlen ve akşam karbonhidrat tüketmedim, direk et - balık yani proteinle beslendim. Sabahları da 45 dakika yürüdüm. Meğersem glutenle ilgili sorunum varmış demek ki..." açıklamasında bulundu. 

Ata demirer 22 kilo verdi

Ata demirer 22 kilo verdi

"ÇENEMİ TUTUNCA KİLO VERİYORUM"

50 kilo verdiği yönündeki haberlerle ilgili "Saçma sapan şeyler söylemişler" diyen Ata Demirer, “50 kilo fazlalığım yok, kime vereyim 50 kiloyu? Mide ameliyatına karşıyım. Allah mecbur etmesin, hani evden mahalle çıkarıyor ya adamı, o zaman olurum. Güzellik için mide ameliyatı olan var. 20 kilo için yapıyor bunu, çünkü kafası şişko. Ben 17-18 kilo verdim ama mide ameliyatına gerek yok, biraz çenemi tutunca veriyorum ben" şeklinde konuşmuştu.

ata demirer son payalaşımı

ata demirer son payalaşımı

Ünlü komedyen Ata Demirer, uzun süredir yeni film çalışmaları için inzivaya çekilmişti. Demirer, bir yandan çalışırken diğer yandan da sıkı bir diyet uyguladı. 

"ÖDEM ATIYORUMDUR"

49 yaşındaki oyuncunun bir hayli kilo verdiği görüldü. Demirer bu karesini "Ödem atıyorumdur" notuyla paylaştı.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 36

Vatandaş 1 hafta önce

Askere alınma yaşı geçti tabi kilo verir beyim.

nitekim 1 hafta önce

askere gidebilir artık kiloları verdiğine göre

ADO0 1 ay önce

yetmez dahada kilo ver kas ta yap yarın başla hemen yoksa geri alırsın

KERİM 1 ay önce

hemen yakalayıp askere alın sahte raporlu kaçağı

Toplam 1 beğeni

murat 1 ay önce

49 yaşında mı,51 yaşında mı,bir karar verin

Toplam 4 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun