Burak Özçivit'ten eşi Fahriye Evcen için hamileliğe özel yemek programı!

Geçtiğimiz günlerde ikinci kez baba olmanın haberini alan ünlü oyuncu Burak Özçivit eşi Fahriye Evcen için özel yemek programı hazırladı. Hamilelik sürecini sağlıklı geçirmesi için çok dikkat eden Özçivit organik ve diyete uygun yiyecekler hazırladı.

İkinci kez baba olacak olan Kuruluş Osman'ın yıldızı Burak Özçivit yeniden baba olmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde ikinci kez hamile olduğu haberiyle hayranlarını sevindiren Fahriye Evcen'in ikinci kez hamile olduğu ortaya çıktı. 

Fahriye Evcen Burak Özçivit çiftinin ikinci çocuk heyecanı! Fahriye EvcenİLİŞKİLİ HABERFahriye Evcen Burak Özçivit çiftinin ikinci çocuk heyecanı! Fahriye Evcen'den bebek açıklaması

HAMİLELİĞE ÖZEL ORGANİK DİYET!

Sanat dünyasının örnek gösterilen çiftleri arasında yer alan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen hamilelik haberini aldıktan sonra oğulları Karan'la birlikte soluğu Bodrum'daki evlerinde alarak, inzivaya çekildi. Yakışıklı oyuncu eşi Özçivit, hamile eşi Evcen ve bebeğinin sağlığı için diyet ürünleri programı hazırladı. Özçivit, eşinin sağlıklı beslenmesi için köylerden organik yumurta, süt ve sebze ürünleri tercih ediyor.

Burak Özçivitten eşine özel diyet listesi

Burak Özçivitten eşine özel diyet listesi

36 yaşındaki Fahriye Evcen, doğayla iç içe yaşam sürerek doğum öncesini Ege'de geçireceği öğrenildi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Kalp krizi geçirdiği iddia edilmişti! Erkan Petekkaya'dan videolu açıklama

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0