Dümdüz bir karın için 5 günde 3 kilo verdiren detoks tarifi! Bütün ödemi yok eden mucize tarif

Kabızlık ve şişkinliği anında yok eden bu tarifle yaza fit girebilirsiniz. Kış aylarında ve Ramazan ayında alınan kiloları özellikle karın bölgesinde biriken inatçı yağları yok etmek için mutlaka kiraz sapı çayı ve kayısılı form çayı tarifini deneyebilir ve uygulayabilirsiniz. Peki, 5 günde 3 kilo verdirerek dümdüz bir karna sahip olmanızı sağlayarak motive eden kiraz saplı detoks suyu nasıl yapılır? İşte detaylar:

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte faydaları saymakla bitmeyen kayısı ve kiraz sapını aynı anda kullanarak sağlıklı bir şekilde zayıflayabilirsiniz. Metabolizma hızlandırıcı etkisiyle birlikte tüm biriken ödemleri 1 haftada atabilirsiniz. Ara öğünlerde tüketilmesi tavsiye edilen ikili çayla adeta yaza incecik girebilirsiniz.

Sosyal medyada gündem olan bu tarif sayesinde bağışıklık sisteminiz düşmeden bağırsaklarınız doğru çalışacaktır. İşte kiraz sapının ve kayısının muhteşem uyumuyla hem lezzetli hem de metabolizma çalıştırıcı çay karışımını sizlerin beğenisine sunuyoruz. 

İştahı bıçak gibi kesiyor! Günde bir avuç mutlaka 1 kere tüketinİLİŞKİLİ HABERİştahı bıçak gibi kesiyor! Günde bir avuç mutlaka 1 kere tüketin

KİRAZ SAPI VE KAYISI ÇAYI İKİLİSİ NASIL YAPILIR?

İster marketlerden aldığınız hazır kiraz sapı çayı ve kayısı çayını kullanarak ya da kendiniz evde kuruttuğunuz kiraz sapları kayısı çayı ile birleştirip sıcak suda demleyip tüketebilirsiniz.

Daha sonra yaklaşık 7 dakika kadar demlediğiniz ikili çayı bir bardağa boşaltıp üzerine yarım limon sıkarak tüketebilirsiniz.

METABOLİZMA HIZLANDIRICI İKİLİ KİRAZ SAPI VE KAYISI ÇAYI NASIL TÜKETİLİR?

Instagram sayfası #zulallemutlugunler adlı fenomenin paylaştığı en etkili tarifler arasında yer alan kayısı ve kiraz sapı çayı mucizesini ara öğün olarak tüketebilirsiniz. Bu tarif ile birlikte öğünlerinize dikkat edip ve günde en az yarım saat yürüyüş yaptığınız takdirde 5 günde 3 kilo vermeniz mümkün.

Yemekleri abartmamaya ve biraz yürüyüş yapmaya dikkat ettiğiniz sürece etkili sonuç alabilirsiniz.

Bu tarifi uygularken sabahları kalkar kalkmaz mutlaka güne 1 su bardağı ılık suyla başlayan.

Kahvaltıyı 2-3 saat erteleyip yiyebilirsiniz.

EDİTÖR NOTU: BU İÇERİK YALNIZCA BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. KESİN ZAYIFLAMAK İÇİN MUTLAKA BİR UZMAN GÖRÜŞÜ ALINMALI VE BİR SAĞLIK KURULUŞUNA BAŞVURULMALIDIR.

FOREO SERUM SÉRUM SERUM ne işe yarar? FOREO SERUM SÉRUM SERUM nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

FOREO SERUM SÉRUM SERUM ne işe yarar? FOREO SERUM SÉRUM SERUM nasıl kullanılır?
"Dünya Emzirme Haftası" nedir? Dünya Emzirme Haftası ne zaman? Emzirmenin önemi

İLİŞKİLİ HABER

"Dünya Emzirme Haftası" nedir? Dünya Emzirme Haftası ne zaman? Emzirmenin önemi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 1

Eyya 7 ay önce

bari kiraz koysaydınız görsele vişne yerine