Ödemsavar detoks suyu tarifi! Acil kilo vermek isteyenler mutlaka deneyin

Adeta sizi diyet kampında hissettirecek ödemsavar detoks suyuyla karşınızdayız. 5 gün içerisinde hayatınız değiştirecek olan ödemsavar detoks sayesinde fazla olan kilolarınıza veda edebilirsiniz. İçeriğinde yer alan hibuskus, kiraz sapı ve mısır püsküllü detoks karışımı sayesinde sağlıklı bir şekilde 5 kiloya vermeniz mümkün. İşte acil kilo vermek isteyenler için ödemsavar detoks suyu...

Son günlerde birçok kişinin denediği detoks suları vücutta biriken inatçı yağları atmada ve vücudu sağlıklı bir şekilde temizlemede en çok tercih edilen yöntemlerden biri haline geldi. Vücutta biriken toksinleri atma görevi gören detoks suları arasında son zamanlarda Instagram'da popüler hale gelen ve birçok kadının denediği hibuskus, kiraz sapı ve mısır püsküllü detoks suyu bulunuyor. Gün içerisinde bütün ödemlerinizi yok edecek bu ödemsavar detoks suyu sayesinde 5 günde 5 kilo vererek hızlı bir değişim yaşayabilirsiniz. Aynı zamanda içerdiği C vitamini sayesinde hem sağlıklı hem de fit bir görünüme kavuşarak tüm kilolara veda edebilirsiniz. İşte kadınların yeni trendi ödemsavar detoks tarifi...

Yaz aylarında yağ yaktıran altın formül! Doğrudan ödem attırıyorİLİŞKİLİ HABERYaz aylarında yağ yaktıran altın formül! Doğrudan ödem attırıyor

ÖDEMSAVAR DETOKS SUYU NASIL HAZIRLANIR?

Malzemeler:

1 tutam Hibuskus

1 tutam kiraz sapı

1 tutam mısır püskülü

1 litre su

Yapılışı:

1 litre suyu demleyip 1 şişenin içine veya sürahinin içine dökün. Daha sonra demlenmesi içi 5 dakika kadar bekleyin. Gün içerisinde bu detoks suyunu tüketebilirsiniz.

Ödemsavar detoks suyu nasıl yapılır

Ödemsavar detoks suyu nasıl yapılır

ÖDEMSAVAR DETOKS SUYU NE KADAR TÜKETİLMELİ

Zayıflama kampı olarak da adlandırabileceğiniz bu detoks suyunu 5 gün boyunca tüketmeniz şart. Daha etkili hale getirmek için sabah kalkar kalkmaz güne limonlu su ile başlamanız gerekiyor. Kahvaltıyı ne kadar çok ertelerseniz o kadar fazla kilo verebilirsiniz. Ardından tarçınlı kahve içmeniz çok önemlidir. Daha sonra hazırladığınız C vitamini kaynağı olan ödemsavar detoks suyunu gün boyunca tüketmeye başlamalısınız. Kahvaltıya kadar bol su içmek çok önemlidir. Ayrıca akşam 8'den sonra asla yemek yemeyin.

Ödemsavar detoks suyu 5 günde 5 kilo

Ödemsavar detoks suyu 5 günde 5 kilo

ÖDEMSAVAR DETOKS SUYU KAÇ KİLO VERDİRİR?

İştah baskılama görevi de göre ödemsavar detoks suyu sayesinde hem ödem atıp hem de yağ yakabilirsiniz.  Eğer düzgün bir şekilde uyguladığınız takdirde 5 günde 5 kilo verebilirsiniz. 

EDİTÖR NOTU: BU İÇERİK YALNIZCA BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. KESİN ZAYIFLAMAK İÇİN MUTLAKA BİR UZMAN GÖRÜŞÜ ALINMALI VE BİR SAĞLIK KURULUŞUNA BAŞVURULMALIDIR.

Puffer çanta ve kapitone arasındaki fark nedir? Puffer kapitone çanta modelleri ve fiyatları

İLİŞKİLİ HABER

Puffer çanta ve kapitone arasındaki fark nedir? Puffer kapitone çanta modelleri ve fiyatları
Kırmızı LED ışıklı yüz maskeleri trend oldu! Led maske faydaları nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

Kırmızı LED ışıklı yüz maskeleri trend oldu! Led maske faydaları nelerdir?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0