Yaz aylarında yağ yaktıran altın formül! Doğrudan ödem attırıyor

Yaz mevsiminde tatilde fazla kaçırılan yemek sonrası alınan kilolardan kurtulmak için Instagram'da popüler hale gelen zerdeçallı yoğurt tarifini denemeye ne dersiniz. Yediğiniz andan itibaren etkisini gösteren ve doğrudan ödem attıran bu kür sayesinde istediğiniz forma kavuşabilirsiniz. Peki zerdeçallı yoğurt kilo verdirir mi, zerdeçallı yoğurt ne zaman tüketilmeli? İşte yağ yaktıran altın formül...

Beslenme alışkanlıklarınızın değiştiği yaz mevsiminde özellikle bel bölgesinde biriken yağlanmalardan kurtulmak etkili olan zerdeçallı yoğurt tarifini deneyebilirsiniz. İnatçı yağlanmalarda bir hayli etkili olan zerdeçallı yoğurt kürü birçok diyetisyen tarafından beslenme programına dahil ediliyor. Sıkı bir diyete gerek kalmadan her akşam tüketeceğiniz bu altın kür ikilisi hayatınızın vazgeçilmezi haline gelecek. Peki hızlı bir etki alabilmek için zerdeçallı yağ yaktıran altın kür ne zaman tüketilmeli? İşte sosyal medyada birçok kadın tarafından uygulanan ve etkisi kanıtlanmış zerdeçallı yoğurt karışımını tüketirken bilmeniz gerekenler...

Dal gibi yapan rendelenmiş elmalı tarçınlı yoğurt üçlüsü! Elma yoğurt detoksu nasıl yapılır?İLİŞKİLİ HABERDal gibi yapan rendelenmiş elmalı tarçınlı yoğurt üçlüsü! Elma yoğurt detoksu nasıl yapılır?

ZERDEÇALLI YOĞURT KÜRÜ ZAYIFLATIR MI?

Yemeye başladığınız andan itibaren içeriğinde bulunan curcumin maddesi sayesinde hazmı kolaylaştırır ve kısa süre içinde kilo vermenizi sağlar. Birçok diyetisyen tarafından da diyet listelerinde önerilen zerdeçallı yoğurt kürü metabolizmayı hızlandırarak kabızlığı önler ve yağların yakılmasını sağlar. Egzersizle birlikte düzenli tüketildiği takdirde haftada en az 2-3 kilo vermenizi sağlar. 

Yaz aylarında yağ yaktıran altın formül!

Yaz aylarında yağ yaktıran altın formül!

ZERDEÇALLI YOĞURT NE ZAMAN TÜKETİLMELİ?

Her akşam düzenli bir şekilde akşam yatmadan önce bir kase yoğurdun içine 1 çay kaşığı zerdeçal ekleyerek tüketebilirsiniz. 1 hafta içinde vücudunuzda gözle görülür bir zayıflama fark edebilirsiniz. 

Zerdeçallı yoğurt kürü zayıflatır mı

Zerdeçallı yoğurt kürü zayıflatır mı

ZERDEÇALLI YOĞURT KAÇ KALORİ?

100 gram kadar bir kase yoğurtta yaklaşık 60 kalori değeri bulunmaktadır.

EDİTÖR NOTU: BU İÇERİK YALNIZCA BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. KESİN ZAYIFLAMAK İÇİN MUTLAKA BİR UZMAN GÖRÜŞÜ ALINMALI VE BİR SAĞLIK KURULUŞUNA BAŞVURULMALIDIR.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0