Dal gibi yapan rendelenmiş elmalı tarçınlı yoğurt üçlüsü! Elma yoğurt detoksu nasıl yapılır?

Sağlıklı kilo vermek isteyenlerin çok zorlamandan kilo vermelerini sağlayan elmalı tarçınlı yoğurt üçlüsü ile yaza fit girebilirsiniz. Akşam yemekleri yerine tüketebileceğiniz bu lezzet hem az kalorili hem de oldukça etkilidir. Çok hızlı etkisini görebileceğiniz rendelenmiş elmalı tarçınlı yoğurt üçlüsü nasıl hazırlanır? İşte akşamlarınız vazgeçilmezi haline gelecek olan bu üçlü...

Diyet listelerde başlı başına bir öğün olarak geçen rendelenmiş elmalı tarçınlı yoğurt üçlüsü ile formunuzu koruyabilir, inatçı olan bölgesel fazlalıklarınızdan kurtulabilirsiniz. Uzmanlar protein kaynağı yoğurdu lif bakımından zengin olan elmayla birlikte karıştırarak tüketmenin sindirime de iyi geldiğine dikkat çekiyor.

Kan şekerini düzenleyici etkisiyle de tarçını eklediğinizde ortaya inanılmaz etkili yağ yakıcı bir karışım çıkıyor. Kalori bakımından da düşük olan rendelenmiş elmalı tarçınlı yoğurt üçlüsünü gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Peki, 7 günde 5 kilo vermenizi sağlayan rendelenmiş elmalı tarçınlı yoğurt üçlüsü nasıl hazırlanır, ne zaman tüketilmeli? İşte cevaplar...

Dümdüz bir karın için 5 günde 3 kilo verdiren detoks tarifi! Bütün ödemi yok eden mucize tarifİLİŞKİLİ HABERDümdüz bir karın için 5 günde 3 kilo verdiren detoks tarifi! Bütün ödemi yok eden mucize tarif

RENDELENMİŞ ELMALI TARÇINLI YOĞURT ÜÇLÜSÜ

Malzemeler

  • 1 kase yoğurt
  • 1 adet rendelenmiş yeşil elma
  • 1 çay kaşığı toz tarçın
  • 10 adet çiğ badem

Yapılışı:

1 kase yoğurdun içine rendelediğiniz elmayı ekleyin. Üstüne kan şekerinizi dengeleyecek olan 1 çay kaşığı toz tarçını ekleyin.

Son olarak karışımın üzerine bademleri ekleyin. İşte akşam yemeğiniz hazır.

rendelenmiş elmalı tarçınlı yoğurt üçlüsü nasıl tüketilir

rendelenmiş elmalı tarçınlı yoğurt üçlüsü nasıl tüketilir

RENDELENMİŞ ELMALI TARÇINLI YOĞURT ÜÇLÜSÜ NE ZAMAN TÜKETİLMELİ?

7 gün boyunca uygulayabileceğiniz bu tarifi dilerseniz akşam yemekleriniz yerine bir öğün olarak tüketebilir ya da sabah kahvaltı yerine de öğün olacak şekilde tüketebilirsiniz.

Akşam geç saatlerde yemeği fazla kaçıranlarının imdadına yetişen etkili bir tarif olduğu için etkisini alabilmeniz için 1 hafta boyunca uygulamanız tavsiye edilir.

rendelenmiş elmalı tarçınlı yoğurt üçlüsü

rendelenmiş elmalı tarçınlı yoğurt üçlüsü

Bu tarifi uygularken ekstra kalkar kalkmaz ılık limonlu su içerek bağırsaklarınızı yumuşatabilirsiniz. 

Ayrıca ılık limonlu içtikten sonra kahvaltı yapmadan önce 1 bardak filtre kahve içmeniz yağ yakmanızı hızlandıracaktır. 

RENDELENMİŞ ELMALI TARÇINLI YOĞURT ÜÇLÜSÜ KAÇ KİLO VERDİRİR?

Kişinin vücuduna bağlı olarak değişkenlik göstermekle birlikte 7 gün boyunca doğur uygulandığı takdirde 4-5 kilo arasında kilo verdirmektedir.

EDİTÖR NOTU: BU İÇERİK YALNIZCA BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. KESİN ZAYIFLAMAK İÇİN MUTLAKA BİR UZMAN GÖRÜŞÜ ALINMALI VE BİR SAĞLIK KURULUŞUNA BAŞVURULMALIDIR.

Kestane nasıl toplanır? Kestane nasıl soyulur? Kestane toplamanın püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

Kestane nasıl toplanır? Kestane nasıl soyulur? Kestane toplamanın püf noktaları
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0