Sır diyetle kilo veren Büşra Pekin bambaşka biri oldu! Tığ gibi oldu

Çok güzel hareketler bunlar programıyla büyük bir çıkış yakalayan oyuncu son dönemde verdiği kilolarla bambaşka biri oldu. Yüzüne estetik yapmayı da ihmal etmeyen Pekin, sır diyetiyle 15 kilo verdi. Büyük bir değişim yaşayarak imajını da yenileyen Büşra Pekin'in değişimi ve zayıflama sırrı...

Son olarak oynadığı Dilberay filmiyle başarılı bir performans sergileyen oyuncu Büşra Pekin, verdiği kilolarla sosyal medyada gündem oldu. Rolü için 9 kilo alan pekin sır diyetiyle 15 kilo vermeyi başardı. Ünlü oyuncunun herkesten gizlediği sır diyeti merak konusu oldu. İşte ünlü oyuncunun çok merak edilen zayıflama formülü ve yeni imajı...

Bergüzarel Korel bir deri bir kemik kaldı! Zayıflama sırrını ilk kez paylaştıİLİŞKİLİ HABERBergüzarel Korel bir deri bir kemik kaldı! Zayıflama sırrını ilk kez paylaştı

SIR DİYETİYLE TAM 15 KİLO VERDİ

41 yaşında olan güzel oyuncu hem spor hem de diyet yaparak 15 kilo vermeyi başardı. Sır gibi sakladığı diyetle muhteşem bir değişim yaşayan Pekin saçlarını kestirerek bambaşka bir görünüme kavuştu.

Büşra Pekin 15 kilo verdi

Büşra Pekin 15 kilo verdi

KİLO VERME SIRRINI AÇIKLADI 

Sosyal medya hesabından spor yaptığı anları paylaşan ünlü oyuncu bambaşka bir görünüme kavuştu. Kilo verme sürecinde uyguladığı yöntemleri açıklayan Pekin, tatlı krizlerini meyveli yoğurt ile bastırdığı ve düzenli spor yaptığını söyledi. 

Gereksiz kalori almamaya dikkat eden ünlü oyuncu gazlı içeceklerden ve abur cuburlardan da uzak durduğunun altını çizdi. 

SOSYAL MEDYADA YORUMLAR HAVADA UÇUŞTU

Aynı zamanda estetik yapan ünlüler kervanına katılan ünlü oyuncunun yeni imajı için; "Çok güzeeeell", "Wuhuuuu babe", "Artık tanıyamıyoruz", "Yakıyor cayır cayır" yorumları yapıldı.

Metin Akpınar'ın kızı "Ablamın babası ünlü bir gazeteci" dedi! Uğur Dündar'dan cevap geldi

İLİŞKİLİ HABER

Metin Akpınar'ın kızı "Ablamın babası ünlü bir gazeteci" dedi! Uğur Dündar'dan cevap geldi
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

MUZDIVA 6 ay önce

Biyonik kadin.

abdullah 6 ay önce

ne yaparsan yap azrail melegi peşinde ona göre yaşa bizden demesi

Toplam 1 beğeni