İrem Sak'ın uyguladığı Plazma diyeti nedir? İrem Sak Plazma diyeti ile kaç kilo verilir?

Ünlülerin zayıflamak uğruna sürekli uyguladığı diyetlere her gün bir yenisi daha ekleniyor. Ünlü basketbolcu Furkan Korkmaz ile evlilik hazırlığında olan oyuncu İrem Pak plazma diyeti yaparak incecik oldu. 55 kiloya düşen İrem Sak'ın uyguladığı plazma diyeti gündem oldu. Peki plazma diyeti nasıl uygulanır? İşte hızlı kilo vermenizi sağlayacak plazma diyeti ile ilgili bilmeniz gerekenler...

Magazin dünyasında zayıflamak isteyen ünlülerin uyguladıkları diyetler birçok kişi tarafından merak ediliyor. Uygulamak isteyen kişilerin internette büyük araştırmaya girdiği diyetler arasında son günlerde ünlü oyuncu İrem Sak'ın uyguladığı diyet trend oldu. Basketbolcu Furkan Korkmaz ile dünyaevine girmeye hazırlanan güzel oyuncu plazma diyetiyle 55 kilo oldu. Gelinlik giyecek olan Sak'ın uyguladığı plazma diyeti gündem oldu. İşte ünlü oyuncuyu fit yapan plazma diyeti sırları..

Kurtlar Vadisi Güllü ErhanİLİŞKİLİ HABERKurtlar Vadisi Güllü Erhan'ın zayıflama yöntemi gündem oldu! 55 kilo verdiren Erhan Ufak diyeti

ZAYIF GÖRÜNMEM İMKANSIZ DEMİŞTİ

Yıllar önce verdiği bir röportajda kilolarıyla ilgili konuşan İrem Sak, "Plazma diyetine başladım. Ama yemeden de duramıyorum. Gece yarısı bile yemek yediğim oluyor. Asla sıfır bedene inemem. Zaten bedenim kıvrımlı. Bir de bana dizilerde küçücük taytlar giydiriyorlar, zayıf görünmem imkansız" demişti.

İrem sak plazma diyeti

İrem sak plazma diyeti

PLAZMA DİYETİ NEDİR?

Ünlülerin ekranlarda daha kilolu olmasıyla ortaya çıkan plazma diyeti daha basık görünmemek için ideal vücüt tipine uygun olan kilodan daha fazla kilo vermek olarak tabir ediliyor. Düşük karbonhidratlı bir diyet olan plazma diyeti şekerli gıdaları ve ekmekte bulunan karbonhidratları sınırlayan bir beslenme programıdır. 

İrem Sak

İrem Sak

PLAZMA DİYETİ NASIL UYGULANIR?

SABAH:

Badem sütü, muz, ve çiğ badem ile hazırlanmış yulaf ezmesi

ARA ÖĞÜN

3 tam ceviz ya da üzerine tarçın serpilmiş bir orta boy elma

ÖĞLE YEMEĞİ

Haşlanmış taze sebze yanına fırında tavuk ya da 

Bulgur pilavı ve Salata

ARA ÖĞÜN

1 kase kaymağı alınmış yoğurt 

AKŞAM YEMEĞİ

Izgara balık ya da Izgara tavuk yanında bol yeşillikli salata

EDİTÖR NOTU: BU İÇERİK YALNIZCA BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. KESİN ZAYIFLAMAK İÇİN MUTLAKA BİR UZMAN GÖRÜŞÜ ALINMALI VE BİR SAĞLIK KURULUŞUNA BAŞVURULMALIDIR.

En kolay Boşnak böreği nasıl yapılır? Boşnak böreğinin püf noktaları

İLİŞKİLİ HABER

En kolay Boşnak böreği nasıl yapılır? Boşnak böreğinin püf noktaları
Osmanlı'dan miras kalan sirkengebin şerbetinin faydaları neler?

İLİŞKİLİ HABER

Osmanlı'dan miras kalan sirkengebin şerbetinin faydaları neler?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0