Ödemsavar limonata nasıl yapılır? Ananaslı ödem atan detoks tarifi! Ödem atan detoks tarifi

Vücudunuz kışa hazırlamak için son günlerde popüler olan ödemsavar limonata tarifini deneme ne dersiniz? Özellikle yemeklerine dikkat ettiği halde vücudundaki ödemi atamayanların imdadına yetişen bu tariften vazgeçemeyeceksiniz. Bütün vücutta şiş etkisi yapan ödemi en kolay atan ananaslı ödemsavar detoks nasıl yapılır? İşte en etkili ödemsavar detoks tarifi..

Hem hızlı kilo vermek hem de vücudunuzdaki inatçı yağları yok etmek için Instagram'da birçok diyetisyen tarafından önerilen detoks suları yer alıyor. Etkisiyle birçok kişinin favorisi haline gelen ananaslı ödemsavar detoks suyu sayesinde hızla kilolarınızdan kurtulup ödem atmanız kolaylaşacak. Ananasın içeriğinde yer alan bromelain sayesinde vücuttan su atılımınız gerçekleşecek ve tartıda inanılmaz sonuçlarla karşılaşacaksınız. Özellikle kadınların sık yaşadığı ödem problemini kökten halledecek ödemsavar detoks suyu tarifini sizlerle paylaşıyoruz. İşte adım adım ödemsavar detoks suyunun hazırlanışı...

Dümdüz bir karın için 5 günde 3 kilo verdiren detoks tarifi! Bütün ödemi yok eden mucize tarifİLİŞKİLİ HABERDümdüz bir karın için 5 günde 3 kilo verdiren detoks tarifi! Bütün ödemi yok eden mucize tarif

ANANASLI ÖDEMSAVAR DETOKS TARİFİ

Malzemeler:

2 dilim ananas
1 ceviz büyüklüğünde kök zencefil
1 limon suyu
1 şişe maden suyu ( opsiyonel )
1 avuç taze nane ( opsiyonel )
1 adet demlenmiş soğutulmuş Yeşilçay veya kiraz sapı

Hazırlanışı: Nane haricinde olan tüm malzemeleri temiz bir sürahiye alın. Bir blendırdan geçirdikten sonra üstüne su ekleyin. Toplamda 1,5 litreyi geçmeyecek şekilde ayarlamaya özen gösterin. 

 Ananaslı ödem atan detoks tarifi!

Ananaslı ödem atan detoks tarifi!

ANANASLI ÖDEMSAVAR DETOKS SUYU NE ZAMAN İÇİLMELİ?

Her sabah aç karna 1 bardak ile başlayıp gün içerisinde suyu tüketmeniz gerekiyor. Akşam saat 8 olmadan mutlaka suyu bitirmeye çalışın.

Ödemsavar limonata nasıl yapılır?

Ödemsavar limonata nasıl yapılır?

ANANASLI ÖDEMSAVAR DETOKS SUYU KAÇ KİLO VERİLİR?

Haftada 3 kere yarım saat spor yapıp yemeğinize dikkat ettiğinizde7 günde en az 4 kilo verebilirsiniz. Sosyal medyada yaptığı tariflerle birçok kişinin zayıflamasını sağlayan #zulallemutlugunler adlı kullanıcı verdiği bu yeni etkili tarifle sonuca inanamayacaksınız. 

EDİTÖR NOTU: BU İÇERİK YALNIZCA BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. KESİN ZAYIFLAMAK İÇİN MUTLAKA BİR UZMAN GÖRÜŞÜ ALINMALI VE BİR SAĞLIK KURULUŞUNA BAŞVURULMALIDIR.

En kolay kestane nasıl yapılır? Tavada, suda ve fırında kestane pişirme teknikleri

İLİŞKİLİ HABER

En kolay kestane nasıl yapılır? Tavada, suda ve fırında kestane pişirme teknikleri
Akne tedavisinde kullanılan Zoretanin kapsül ne işe yarar? Zoretanin nasıl kullanılır?

İLİŞKİLİ HABER

Akne tedavisinde kullanılan Zoretanin kapsül ne işe yarar? Zoretanin nasıl kullanılır?
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0