Halit Ergenç bir deri bir kemik kaldı! O hali çok konuşuldu

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan usta oyuncu Halit Ergenç verdiği kilolarla gündem oldu. Ünlü oyuncunun bu hali eşi Bergüzar Korel paylaştı. İşte, bir hayli zayıflayan Ergenç'in çok konuşulan son hali...

3 çocuklarıyla birlikte Londra ve İstanbul'da arasında mekik dokuyan ünlü çift değişimleriyle gündem olmaya devam ediyor. 20 kilo vererek incecik kalan güzel oyuncu Bergüzar Korel'den sonra Halit Ergenç'te diyet kampına girdi. Bir deri bir kemik kalan ünlü oyuncunun son halini eşi paylaştı.

Bergüzarel Korel bir deri bir kemik kaldı! Zayıflama sırrını ilk kez paylaştıİLİŞKİLİ HABERBergüzarel Korel bir deri bir kemik kaldı! Zayıflama sırrını ilk kez paylaştı

"AİLECEK DİSİPLİNLİYİZ"

Saçlarını da sarıya boyatarak imajını yenileyen Korel kendisi gibi eşi Ergenç'inde sağlıklı beslendiğini açıkladı. Bergüzar Korel sosyal medya hesabından eşi Halit Ergenç'in bir öğününü paylaştı. Korel; "Ailecek disiplinliyiz. Burada kutu olmadığı için her yediğini çekip yolluyor" notunu düştü.

Halit Ergenç son hali

Halit Ergenç son hali

Ergenç'in fit hali dikkat çekti. Bir deri bir kemik kalan Ergenç'in bu haline "Resmen erimiş", "Çok iyi görünüyor", "Güzel zayıflamış", "Süzülmüş resmen", eşiyle birlikte diyet yapmak yaramış" gibi yorumlar yapıldı.

Rafet El Roman fırtına gibi esti! "Hayatta her şeyinizi kaybedin ama heyecanınızı asla"

İLİŞKİLİ HABER

Rafet El Roman fırtına gibi esti! "Hayatta her şeyinizi kaybedin ama heyecanınızı asla"
Şafak Sezer incecik oldu! 8 günde 8 kilo verdiği yöntem çok konuşulacak

İLİŞKİLİ HABER

Şafak Sezer incecik oldu! 8 günde 8 kilo verdiği yöntem çok konuşulacak
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 2

kahraman 66 3 ay önce

bir an once kemik kalmasi dilegiyle gezici virrik

mehmet 3 ay önce

gezi çok çalışmış ondan olabilir kilo vermesi.