Anında etki gösteren Zuhal Topal diyeti! Tek bir formülle adeta eridi

Ünlü sunucu Zuhal Topal doğum kilolarından kurtulduğu herkesin çok merak ettiği o yöntemi açıkladı. Tek bir formül kullanarak adeta eriyen ünlü sunucunun uyguladığı formül gündem oldu. İşte anında etki eden Zuhal Topal'ın uyguladığı yöntem...

Ekranların sevilen sunucusu Zuhal Topal son dönemde fit görüntüsüyle dikkat çekiyor. Doğum kilolarında kurtulmak için seçtiği yöntem sosyal medyada birçok kullanıcı tarafından merak edildi. 2 yılda 35 kilo vermeyi başaran ünlü sunucu zayıflama metodunu açıkladı.

Halit Ergenç bir deri bir kemik kaldı! O hali çok konuşulduİLİŞKİLİ HABERHalit Ergenç bir deri bir kemik kaldı! O hali çok konuşuldu

Topal; "Kızım Lina'yı dünyaya getirdikten sonra emzirdiğim için kiloların bir kısmı kendiliğinden gitti."

"HER GÜN 1 TATLI KAŞIĞI ÇÖREK OTU YAĞI TÜKETİYORUM"

"Yoğun iş temponuz içinde nasıl bu kadar enerjik olabiliyorsunuz?' sorusuna ise Topal, 'Sevdiğim işi yapıyorum. Bunun yanında tabii benim de küçük sırlarım var. Mesela her gün 1 tatlı kaşığı çörek otu tüketiyorum. Yorgunluğumu alıyor, vücudu güçlendiriyor. Sizlere de öneririm" açıklamasında bulundu.

Topal "Zor olan bölümü ise doktor kontrolünde yaptığım Diyetle verdim. Az ve sık yemek yiyerek besleniyorum. Mutlaka doktor gözetiminde diyet yapmanızı öneriyorum" dedi. 

Zuhal Topal

Zuhal Topal

ÇÖREK OTU YAĞI ZAYIFLATIR MI?

Sağlığa birçok faydası bulunan çörek otu yağının zayıflatmaya da etkisi bulunuyor.  Birçok diyetisyenin zayıflama sürecinde önerdiği çörek otu yağı sabahları aç karnına tüketildiğinde iştahı kapatarak daha kolay kilo vermenizi sağlıyor. Düzenli tüketildiği takdirde metabolizmayı da hızlandırma etkisi bulunuyor. Ancak çörek otu tek başına zayıflatmaz ama kan şekerinizi düzenleyerek kilo vermenize destek olur. 

EDİTÖR NOTU: BU İÇERİK YALNIZCA BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. KESİN ZAYIFLAMAK İÇİN MUTLAKA BİR UZMAN GÖRÜŞÜ ALINMALI VE BİR SAĞLIK KURULUŞUNA BAŞVURULMALIDIR.

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0