Merve Özbey'i tığ gibi yapan diyet! 53 kiloya düşüren Merve Özbey diyeti

Son dönemde diyet yaparak zayıflayan ünlüler arasına giren ünlü şarkıcı Merve Özbey uyguladığı yöntemle 53 kiloya indi. Hızlı değişimiyle çok konuşulan ünlü şarkıcı zayıflama sırrını ilk kez paylaştı. Peki Merve Özbey'i tığ gibi yana diyet listesi ne? İşte uyguladığı diyet listesi...

2020 yılının Şubat ayında iş insanı Kenan Koçak ile evlenen Merve Özbey'in Elif Özüm ve Emir  2 çocuğu bulunuyor. İkinci kez anne olduktan sonra doğum kilolarından kurtulmak için diyet yapan 34 yaşındaki şarkıcı bir hayli zayıfladı. 53 kiloya inen şarkıcı 2 bezinle tığ gibi oldu. 

Anında etki gösteren Zuhal Topal diyeti! Tek bir formülle adeta eridiİLİŞKİLİ HABERAnında etki gösteren Zuhal Topal diyeti! Tek bir formülle adeta eridi

ZAYIFLAMA YÖNTEMİ GÜNDEM OLDU!

Daha sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyen güzel şarkıcı verdiği röportajda zayıflama sırlarını paylaştı. Özbey gazetecilerin sorularını yanıtlarken zayıflamak üzerine şu ifadeleri kullanmıştı. 

"Yememek. Bir de iki çocuk tabii. Hem ev hamımı olmak hem de konserlere koşturmak. Dışarıdan konser vermek çok kolay gibi olsa da bizim öncesinde yolculuklarımız var. Ev, iş, güç koşturmacası derken yemek yemeye zaman olmuyor."

Merve Özbey diyeti

Merve Özbey diyeti

DİYETİNDE EN ETKİLİ OLAN 2 BESİNİ AÇIKLADI

"Kimsenin bilmediği, zinde kalmamı sağlayan sırrım çörek otu yağı ve sarımsak. Hayatın boyunca fit kalmak istiyorsan spor yap ve pozitif düşün ki ruhun yaşlanmasın. Yaptığım en çılgın diyet çok zordu. Sadece yoğurt yemiştim."

Saç neden kabarır? Kabaran saçlar için evde çözüm önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Saç neden kabarır? Kabaran saçlar için evde çözüm önerileri
Bademli yıldız kurabiye nasıl yapılır? Ağızda dağılan nefis ve pratik bademli kurabiye tarifi

İLİŞKİLİ HABER

Bademli yıldız kurabiye nasıl yapılır? Ağızda dağılan nefis ve pratik bademli kurabiye tarifi
Herkes bunu konuşuyor! İki kadına aynı yüzüğü alan adam "pes" dedirtti

İLİŞKİLİ HABER

Herkes bunu konuşuyor! İki kadına aynı yüzüğü alan adam "pes" dedirtti
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0