Burçlara göre makyaj önerileri

Her kadının birbirinden farklı makyaj stili vardır. Peki, burcunuza uygun makyaj stilini biliyor musunuz? İşte burçlara göre makyaj önerileri...

Kadınların makyaj yaparken kullandıkları ürünlerden, renklerine kadar tercih ettiği her şeyin bir sebebi vardır. Bu sebeplerden biri de burçlardır. Sizler için hangi burç kadınının ne tür makyaj yapmayı sevdiğini araştırdık. 

İşte burçlara göre makyaj önerileri...

KOÇ BURCU

Koç burcu kadını sosyal, inatçı ve hareketlidir. Makyajda sade ama dikkat çekici olmayı sever. Göz ve dudaklarıyla ön plana çıkmayı seven Koç kadını, kırmızı ve siyahların hakim olduğu bir makyaj ile tarzını yansıtabilir.

BOĞA BURCU

Feminen karakterleriyle ön plana çıkan Boğa kadınları, makyaj yapmayı ve bakımlı olmayı çok severler. Kırmızı rengini seven, kırmızı ve tonlarıyla mutlu olan Boğa kadını; kirpiklerini ön plana çıkaran ve dudaklarında pastel tonlar kullandığı bir makyajı tercih etmelidir.

İKİZLER BURCU

İkizler burcunun en belirgin özelliği olan, kararsız ve değişen ruh hali makyajda da tarzına yansıyor. İkizler burcu kadını içindeki enerjiyi dışarı çıkaracak birbirinden farklı renkler ile uyumsuzluğun uyumunu yakalayacak bir makyaj tercih edebilir.

YENGEÇ BURCU

Duygusal açıdan oldukça yoğun olan Yengeç kadınları, gözlerini aydınlık göstermek için gözlerinde beyaz ya da gümüş rengi, rujda ise pembe tonları kullanarak makyaj yapabilir. Cildini aydınlık göstermek için krem ya da bol highlighter kullanabilirler.

ASLAN BURCU

Aslan kadını kendine olan güveni, güzelliği ve kararlılığı ile kendini her zaman ön planda tutar. En iddialı renkleri kendine yakıştırarak rahatça kullanabilir. Aslan burcu kadınları, kusurlarını kapatan bir makyajı tercih edebilirler. 

BAŞAK BURCU

Sadeliği seven Başak burcu kadınları makyajda da sade olmayı, kusursuz bir görüntüyü severler. Profesyonelce yapılan bir yüz kontürü, vurgulu kirpikler ve kusursuz bir cilt Başak kadınlarının makyaj tercihi olabilir.

TERAZİ BURCU

Zarif ve olgun davranmayı seven Terazi kadını için dumanlı gözler, doğal renkli dudaklar ve cilt tonuna göre şampanya tonlarını makyajda kullanmayı çok severler. Gözlerine dikkat çekmeyi seven Terazi kadını, siyah eyelinerı yanından asla ayırmamalıdır.

AKREP BURCU

Akrep burcu kadınları siyah ve kırmızının uyumunu günlük hayatlarında çok kullanılırlar. Bu nedenle kıyafetlerine de uyum sağlayan kırmızı bir ruj, yoğun siyah göz makyajı ideal tercihleri arasında yer alabilir. 

YAY BURCU

Hiperaktif ve hareketli özelliklere sahip olan Yay burcu kadınları, makyaj yapacak vakit bulamaz. Ama girdikleri ortamlarda fark edilmek isteyen Yay burcu kadını, makyajında dikkat çekici çizgiler ve renkler tercih etmelidir. Yay kadınlarının sabitleyici makyaj spreyini yanından ayırmaması gerekir. 

OĞLAK BURCU

Neşeli olmalarına rağmen asla hata kabul etmeyen Oğlak burcu kadınları, cilt makyajında parlak ürünler tercih etmemelidir. Beyaz tenli Oğlak kadınları, şeftali tonları, esmerler tenliler ise kiremit tonlarında makyaj yaparak daha dikkat çekici görünebilir.

KOVA BURCU

Kıvrak zekalarıyla her ortamda ön plana çıkan Kova burcu kadınları, güzelliklerinin de ön plana çıkmasını isterler. Herkesten farklı olmak isteyen Kova burcu kadını farklı tonlar kullanarak başkaları tarafından fark edilebilir. Tercih etmeleri gereken ilk ürün ise lipgloss olmalıdır.

BALIK BURCU

Balık burcu kadınları duygusal ve çocuksu yönleriyle tanınırlar. Yüzlerinden tebessüm eksik olmayan Balık kadınlarının elmacık kemiklerini belirgin eden bir allık sürmesi gerekir. Makyajında soft renkler kullanan Balık burcu kadını yumuşak renkli makyajların kadınıdır.

Havludaki rimel lekesi nasıl çıkar?

İLİŞKİLİ HABER

Havludaki rimel lekesi nasıl çıkar?
Antiaging makyaj nasıl yapılır?

İLİŞKİLİ HABER

Antiaging makyaj nasıl yapılır?
Fırın teli nasıl temizlenir?

İLİŞKİLİ HABER

Fırın teli nasıl temizlenir?
Mac'in favori ruj renkleri Puma ile buluştu!

İLİŞKİLİ HABER

Mac'in favori ruj renkleri Puma ile buluştu!
2018'in gözlük trendleri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

2018'in gözlük trendleri nelerdir?
Asla anlaşamayacak zıt burçlar hangileridir?

İLİŞKİLİ HABER

Asla anlaşamayacak zıt burçlar hangileridir?
Burçların giyim tarzları nasıldır?

İLİŞKİLİ HABER

Burçların giyim tarzları nasıldır?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 1

Melisa 1 yıl önce

güzel hep böyle devam etsin çok hoşuma gitti