Antiaging makyaj nasıl yapılır?

Daha genç bir görünüm için bilmeniz gereken makyaj hilelerini sizler için araştırdık. Antiaging makyaj nasıl yapılır, bilmeniz gereken püf noktaları nelerdir? İşte cevabı...

Genç bir görünüm için estetik ameliyat ya da dolgu yaptırmak zorunda kalmadan da cildinizi olduğundan pürüzsüz ve ince görünmesini sağlayabilirsiniz. Bunun için sadece birkaç makyaj hilesi bilmeniz yeterli olacaktır.

İşte antiaging makyaj nasıl yapılır ve bilmeniz gereken püf noktaları...

1- ELMACIK KEMİKLERİNİZİ KESKİNLEŞTİRİN
Elmacık kemiklerinizi belirginleştirmek için yanaklarınızı içe doğru çekin ve oluşan çukurdan itibaren allığı saç diplerinize kadar sürün. Eğer krem formda bir ürün kullanacaksanız makyaj süngeri ile, pudra formunda bir ürün kullanacaksanız büyük allık fırçası kullanabilirsiniz. Simli ve ışıltılı aydınlatıcı sürmemeye dikkat edin.

2- YÜZÜNÜZÜ KALDIRMA EFEKTİ YAPIN
Yüzünüze kaldırma efekti vermek için, yüzünüzün ortasından başlayarak dışına doğru fondöteni sürün. Doğru fondöteni seçerek cildinizde oluşan kaz ayaklarını ve ince çizgileri saklayabilirsiniz.

3- BURNUNUZU BELİRGİNLEŞTİRİN
Burnunuzu belirginleştirmek için tam ortasından başlayarak aydınlatıcı ile düz bir çizgi çekin ve burnunuzun iki yanına da paralel çizgiler çekerek fırça yardımıyla dağıtın.

4- GÖZLERİNİZİ BÜYÜTÜN
Üst kirpik dibinize kahverengi eyeliner sürerek gözlerinizi olduğundan daha büyük gösterebilirsiniz. Gözlerinize canlılık vermek için rimeli en dış kirpiklerinize bolca sürerek bu canlılığı sağlayabilirsiniz.

5- DUDAKLARINIZI DOLGUNLAŞTIRIN
Dudaklarınızı dolgunlaştırmak için dolgunlaştırıcı dudak kremi veya serumunu dudaklarınıza sürün ve burun ve dudağınız arasında ki çukura kapatıcı uygulayın. Dudağınızın çevresine dudak kalemi ile çizgi çekin ardından parmak uçlarınız ile masaj yaparak yedirin. Mat renkler tercih ederek dudaklarınızı hem doğal görünmesine hem de ışığı daha az yansıtmasını sağlayabilirsiniz.

Burçlara göre makyaj önerileri

İLİŞKİLİ HABER

Burçlara göre makyaj önerileri
Kaşları sabunla doldurma tekniği nedir?

İLİŞKİLİ HABER

Kaşları sabunla doldurma tekniği nedir?
Nostaljik saç bandı modası

İLİŞKİLİ HABER

Nostaljik saç bandı modası
Göz kremi nasıl sürülmeli?

İLİŞKİLİ HABER

Göz kremi nasıl sürülmeli?

BİR YORUM YAPIN 0