Urban Decay Naked Petite Heat palet incelemesi

Urban Decay kozmetik markası, her sezon çıkardığı muhteşem renkler içeren far paletleriyle tüm kadınların kalbini kazanmayı başardı. Sizler için bahar ve yaz aylarına özel çıkardığı Naked Petite Heat paletini inceledik. İşte çok merak edilen Urban Decay Naked Petite Heat palet incelemesi...

Kozmetik sektörünün dünyaca tanınan isimlerinden Urban Decay, kaliteli ürün ambalajları ve birbirinden farklı far paletleriyle makyajınızı renklendirmeye devam ediyor. Naked serisine "Petite Heat" adında bir far paleti daha ekleyen Urban Decay'in çok konuşulan bu ürününü sizler için kullanıcı yorumlarıyla birlikte inceledik.

İşte Urban Decay Naked Petite Heat palet incelemesi:

Palette bulunan renklerin çoğu kızıl ve kahve tonlarının karışımlarından oluşuyor. Yumuşak yapısı olan farlar kolayca dağılıyor. Tüm göz makyajını tek paletle yapabilirsiniz. Gün boyu kalıcı olan renkler gözlerinize derin bir anlam katıyor. 

Günlük sıcak bir göz makyajını kolayca yapabilir, gece ise dumanlı bir göz makyajı yaparak tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. 

Palette bulunan UD fırça sayesinde başka bir fırça kullanmanıza gerek kalmadan sadece tek bir fırça ile makyajınızı tamamlayabilirsiniz. Palette bulunan krem rengini kaş altınıza ve göz pınarlarınıza uygulayabilirsiniz. 

Türkiye'ye sınırlı sayıda getirilen ürünün fiyatı 200,00 TL.

Anastasia Beverly Hills- Subculture incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Anastasia Beverly Hills- Subculture incelemesi
Flormar Free Spirit koleksiyon incelemesi

İLİŞKİLİ HABER

Flormar Free Spirit koleksiyon incelemesi
2018'in gözlük trendleri nelerdir?

İLİŞKİLİ HABER

2018'in gözlük trendleri nelerdir?
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0