En etkili cilt bakım aletleri nelerdir? Cilde iyi gelen en iyi bakım aletleri

Cildinizi kusursuzlaştırmak ve cilt problemlerinizi yok etmek için yalnızca kozmetik ürünler kullanmak yeterli olmayabilir. Kozmetik dünyasında bulunan bazı cilt bakım aletleri cilt problemlerini yok ederken aynı zamanda cildin kolajen üretimini arttırarak, pürüzsüz olmasına yardımcı olur. Peki cilt bakım aletleri nelerdir? Öğrenmek için içeriğimize göz atabilirsiniz...

Kozmetik ürünlerin içerisinde yer alan kimyasal maddeler cildinizin erken yaşlanmasına, zamanla deri altının incelerek yıpranmasına hatta cilt kanseri gibi kötü sonuçlarla karşılaşmanıza sebep olabilir. Bununla beraber gelen cilt problemleri de kaçınılmaz olacaktır. Yaşanan bu durumu engellemek isteyen kadınlar daha etkili bir yöntem arayışına girerler. Burada imdadınıza yasemin.com ekibi yetişiyor. Kozmetik dünyasında bulunan milyonlarca ürünü cildinizde deneyimleyerek büyük sorunların riskini almak yerine uzmanlar tarafından deneyimlenip, test edilerek onaylanmış cilt bakım aletlerini kullanabilirsiniz. Hazırladığımız bu yazıda sizler için hiç bir kimyasal madde içermeyen teknolojide son nokta olan cilt bakım aletlerini mercek altına aldık. Cilt bakım rutininizi değiştirecek en etkili cilt bakım aletleri:

Foreo UFO ne işe yarar? Foreo UFO akıllı maske uygulaması nedir? Foreo UFO fiyatıİLİŞKİLİ HABERForeo UFO ne işe yarar? Foreo UFO akıllı maske uygulaması nedir? Foreo UFO fiyatı

Cilt bakım aleti Foreo

Cilt bakım aleti Foreo

1- Dr. Jart+ Liftra Shaper / 365,52 TL

Dr. Jart+ Liftra Shaper

Dr. Jart+ Liftra Shaper

İlerleyen yaşlarda oluşan cilt sarkmasını geçiren mucize masaj aleti Dr. Jart'dan. Kısa sürede kan dolaşımını hızlandırarak yüz hatlarının şekillenmesini sağlıyor. Özellikle her yaşa uygun olması dikkat çeken özellikleri arasında. Örneğin 20 yaşında da biri kullanabilir, 30 yaşındaki kırışıkları başlayan birisi de. Yüz zayıflatma merkezlerinde çok sık kullanılan bu cilt bakım aleti, krom kaplaması sayesinde cildi tahriş etmeden kasların rahatlamasını sağlar. Kış aylarında gerilen cildi yumuşatarak daha doğal bir görünüme kavuştururken yaz aylarında sarkan cildi muhteşem bir şekilde toparlar.

Yüz temizleme fırçası nedir? Nasıl kullanılır?İLİŞKİLİ HABERYüz temizleme fırçası nedir? Nasıl kullanılır?

2- Foreo Luna2 / 845,85 TL

Foreo Luna2

Foreo Luna2

Cildinizdeki sivilce, akne, gözenek veya daha birçok sorunu ortadan kaldırmak istiyorsanız kullanacağınız muhteşem bir ürünle karşınızdayız. Foreo Luna2,cildine uzun uzun bakım yapmaya vakti olmayanların mutlaka denemesi gereken bir üründür. Aydınlık ve sağlıklı görünüme kavuşturmak isteyen kadınlar için mucize olacak Foreo, adeta ilaç gibi gelecek. 4 farklı renk seçeneğine sahip olan bu ürünün her rengi ayrı bir cildi ifade ediyor. Pembe olan normal cilt, yeşil yağlı cilt ve mor olan da hassas ciltler için üretilmiş. Bu ürünü kullanırken dikkat etmeniz gereken en önemli özelliklerden biri kesinlikle makyaj temizlenmemesidir.

3-Ying Yu Jade Facial Roller / 101,00 TL

Ying Yu Jade Facial Roller

Ying Yu Jade Facial Roller

Uzun yıllardır Çin'de ağrıları azaltmak ve vücuttaki toksinleri atmak için kullanılan yeşim taşının cilt üzerindeki etkilerini biliyor muydunuz?  İngilizcesi 'Jade Rolling' ,Türkçe karşılığı 'yeşim taşı masajı' olarak bilinen bu yöntem, cildin pürüzsüz olmasını ve parlak görünmesini sağlıyor. 

Kırışıkları geciktirmek için en etkili ne yapılır? Kırışıklık giderici yöntemler...

İLİŞKİLİ HABER

Kırışıkları geciktirmek için en etkili ne yapılır? Kırışıklık giderici yöntemler...
Yam sebzesinin faydaları nelerdir? Düzenli tüketildiğinde kanseri önlüyor...

İLİŞKİLİ HABER

Yam sebzesinin faydaları nelerdir? Düzenli tüketildiğinde kanseri önlüyor...
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0