Bahar sezonunun en trend oje renkleri 2021

Ağaçların çiçek açıp adeta gelin gibi olması ve havaların ısınmasıyla baharın geldiğini görenler hemen sezonun moda renkleri, trendleri, modelleriyle sektörü canlandırmaya başladı. Canlanan mevsim ile birlikte siz de sezonun trend oje renklerini öğrenmek istiyorsanız mutlaka haberimize göz atabilirsiniz. Bahar sezonunun en trend oje renkleri sadece yasemin.com'da!

Kadınlar için bakımlı, güzel eller ve onun ayrılmaz parçası ojeler, en önemli makyaj malzemeleri arasında yer alır. Her gün üşenmeden her kıyafete uyumlu bir renk seçimi ile tırnaklarını süsleyen kadınlar şimdi de bahar mevsiminin renklerini merak ediyor. Milyonlarca oje rengi olsa da ton farkıyla bile dikkatini çeken kadınlar için sezonun oje renklerini listeledik. Baharı müjdeleyen pasteller, çiçek ve doğa tonları yeni dönemin favori renklerine bugünkü yazımızdan kolayca ulaşabilirsiniz. 

  • Mart ve Haziran aylarında etkisini gösteren Bahar aylarında ağaçlar çiçek açar, hava sıcaklığı artmaya başlar. 

 

  • İlkbahar'ın gelişi insanların içini ısıtmaya başladı. Sizler de bahar mevsimini yakından takip ettiğinizi göstermek istiyorsanız ojelerinizin renklerini değiştirebilirsiniz. Sezonun en trend oje renklerini haberimizin detaylarında görebilirsiniz. 

CANLI MERCAN

Christian Louboutin Nail Polish - Crosta Meteor

Christian Louboutin Nail Polish - Crosta Meteor

Bahar demek, soğuk geçen kış sonrası ılık ve hafif esen rüzgarların renklerle buluşmasıdır. Yumuşak bahar aylarında 2019'un rengi olarak açıklanan 'Canlı Mercan' tırnaklarınızın favorilerinden biri olacak. Farklı tonları kullanmayı seviyorsanız ofis kombinlerinizde lacivert bir takımla canlı mercan ojeyi bütünleyebilirsiniz. Modayı yakından takip eden hatta yılın moda renklerini belirleyen Christian Louboutin Nail Polish markasının Crosta Meteor satın alabilirsiniz.

Bahar aylarında cilt bakımı nasıl yapılır? Bahar aylarında cilde ne sürülür?İLİŞKİLİ HABERBahar aylarında cilt bakımı nasıl yapılır? Bahar aylarında cilde ne sürülür?

Fiyatı: 152,00 TL

LİLA

Golden Rose O-GRC-75

Golden Rose O-GRC-75

Hafta sonu eşofmanlarınızı giyip sabah yürüyüşü ardından enfes bir kahvaltı planı yapıyorsanız, lila rengi size çok yakışacak. Bahar çiçeklerinin cool rengi olan lila, içerisinde bulunan metalik ışıltılarıyla adeta ellerinizi zarif ve şık gösterecek. Buz lilayı daha canlı bir tona kavuşturmak isterseniz, metalik ojenizin altına aynı ton, klasik formüllü bir ojeyi tek kat uygulayabilirsiniz. Sezonun oje rengini belirleyen Golden Rose'un 75 numaralı lila tonunu satın alabilirsiniz.

Fiyatı: 9,90 TL

2021 Güzellik trendleri neler? Öne çıkan cilt bakım ve makyaj trendleriİLİŞKİLİ HABER2021 Güzellik trendleri neler? Öne çıkan cilt bakım ve makyaj trendleri

YANIK NUDE

Tom Ford Nail Lacquer - Toasted Sugar

Tom Ford Nail Lacquer - Toasted Sugar

Oje renklerinizi dikkat çekmeyen sade, zarif ve şık bir tercihten yana kullanıyorsanız sizlere sezonun da modası olan muhteşem bir önerimiz var. Zamansız, günün her saatine yakışan nude tonlu ojeler bu bahar aylarının vazgeçilmezi olacak. Dünyaca ünlü Tom Ford markasının Nude ojesini bu bahar tırnaklarınızdan silmek istemeyeceksiniz.

Fiyatı: 195,00 TL

DENİM MAVİSİ

Smith & Cult Nail Polish - Kings & Thieves

Smith & Cult Nail Polish - Kings & Thieves

Hem şık hem de spor tarzı sevenler genellikle daha koyu renk ojeler ya da makyaj tonları tercih ederek dikkatleri çeker. Bu sezon ise kış aylarında siyahın yerini alan lacivert yerine bahar aylarında favorimiz asil, şık ve cesur denim mavisi oluyor. Koyu renk tırnaklardan vazgeçmeyenler için ideal bir tercih olacak denim mavisini mutlaka denemelisiniz.

Fiyatı: 115,00 TL

Hardal sarısı ile uyumlu renkler neler? Hardal sarısı ile koltuk dekorasyonu önerileri 2021

İLİŞKİLİ HABER

Hardal sarısı ile uyumlu renkler neler? Hardal sarısı ile koltuk dekorasyonu önerileri 2021
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0