Bronzer nedir ve niçin kullanılır? Bronzer kullanmanın yolları! En iyi 5 Bronzer

Cildinizi her daim bronz ve daha sağlıklı göstermek için bronzer kullanabilirsiniz. Son yılların en çok tercih edilen kozmetik ürünü bronzerı dünyaca ünlü markalar birbirinden çeşit renklerle piyasaya sürdü. Peki bronzer cilde nasıl uygulanır? Bronzer uygulanırken nelere dikkat etmek gerekir? Hangi cilt tipine hangi, renk bronzer uygulanır? Sorularının yanıtını haberimizin detaylarında bulabilirsiniz.

Bronzer, yani bronzlaştırıcı pudralar, cilde bronz bir görünüm vermek için kullanılan bir kozmetik üründür. Son yıllar hem yaz hem de kış aylarında kullanılan doğal bir bronz görünümü veren bronzer, yalnızca profesyonel makyaj günlerinde değil sıradan bir makyaj için de ideal tercih olacaktır. Yüzün çizgi hatlarının belli olmasına yardımcı olan bronzer, elmacık kemiklerinin belirginleşmesinde büyük rol oynar. Cilde bronzluk vermesinin dışında yüzü boyutlandırmak, gölgelendirmek ve cilt rengini ısıtmak için kullanabileceğiniz bronzer, yuvarlak ve dolgun yumuşak uçlu bir fırça ile uygulanması gerekmektedir. Küçük fırçalar orantısız bir dağılıma neden olur bu yüzden doğallıktan uzak bir sonuç elde edilebilir. Yüze uygun büyükte olan ve yumuşak yapıya sahip bir fırça ile az miktarda dağıtılarak uygulanmalıdır. Son zamanlarda popülerliği artan makyaj malzemelerinin yanında yerini alan bronzer hakkında merak ettiğiniz tüm soruların yanıtını haberimizin detaylarından öğrenebilirsiniz.

The BalmİLİŞKİLİ HABERThe Balm'dan alınması gereken 5 ürün

bronzer nasıl sürülür

bronzer nasıl sürülür

TEN RENGİNE GÖRE BRONZER SEÇİMİ NASIL YAPILIR?

AÇIK TEN: Açık tenliler için şeftali tonlarında bronzer uygundur. Turuncu bir görünüm elde etmemek için kahverengi alt tonlu ürünler tercih edilmelidir. Sarışınlar için bal rengi ve pembemsi tonlar kullanılması önerilir.

BUĞDAY TEN: Toprak tonlu bronzerlar uygundur. Çok koyu ve çok ışıltılı bir rengin seçilmemesi gerekir. Kirli bir görünüm elde etmemek için bakır tonlu bronzer da tercih edilebilir.

KOYU TEN: Koyu ve esmer tenliler için çikolata rengi tonlarında ürünler uygundur.

EN İYİ 3 BRONZER ÖNERİSİ

Kusursuz bir makyaj için makyaj çantanızda mutlaka cilt tonunuza uygun bir bronzer bulundurmalısınız. Sizin için derlediğimiz en iyi 3 bronzer incelemesi ile hangi bronzer’ın size uygun olduğunu kolaylıkla anlayabilirsiniz.

1-Benefit Hoola Bronzer 99,00 TL

Benefit Hoola Bronzer

Benefit Hoola Bronzer

- Mat bitişli ve günlük kullanıma uygun bir bronzer arıyorsanız, Benefit markasının Hooala Bronzer'ı tam size göre.  Sevimli karton ambalajı ve içerisinde bulunan minik fırçasıyla da makyaj çantanızın vazgeçilmezi olacak. Benefit Hoala, beyaz ve buğday tene sahip kadınlar için uygun bir renk.

2- The Balm Bahama Mama Bronzer / 40,00 TL

The Balm Bahama Mama Bronzer

The Balm Bahama Mama Bronzer

The Balm Bahama Mama Bronzer, bilinen en iyi bronzerlardan birisidir. Açık tenliler için oldukça uygun bir renk tonu vardır. Ancak ürünün en kötü özelliği ise, kapağının çantada açılmasıdır. Bunun dışında uzun süre kalıcılık sağlıyor ve sedefli yapısıyla da kullananlar tarafından çok beğenilmiş.

En iyi krem allık markası ve fiyatlarıİLİŞKİLİ HABEREn iyi krem allık markası ve fiyatları

3- NARS Laguna Bronzer 195,00 TL

NARS Laguna Bronzer

NARS Laguna Bronzer

Şık, kadifemsi dış yüzeyi ve içindeki aynası ile kullanışlı ambalaja sahip olan bu ürün, canlı bir görünüm oluşturuyor.

Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0