Kıvanç Tatlıtuğ babalığı anlattı! "Kendi bedenimde hissettim"

2016 yılında Başak Dizer ile dünayevine giren Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz ay oğulları Kurt Efe'yi kucağına almıştı. Tatlıtuğ bu süreçte yaşadığı değişimini anlattı. Ünlü oyuncu "Başak'ın karnı büyüdükçe dönüştüm" dedi.

Birçok başarılı yapımda rol alan Kıvanç Tatlıtuğ son olarak dijital bir platformda çektiği 'Yakamoz S-245' dizisiyle izleyici karşısına geçti. 2016 yılında Başak Dizer ile nikah masasına oturan Tatlıtuğ geçtiğimiz ay oğlu Kurt Efe'yi kucağına alarak ilk babalık duygusunu tattı. Ünlü oyuncu bu süreçteki değişimi çarpıcı sözlerle anlattı. Bunun yanı sıra Tatlıtuğ, Başak Dizer Tatlıtuğ'a duyduğu sevgiyi sürekli dile getiren oyuncu, dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Kıvanç Tatlıtuğ

Kıvanç Tatlıtuğ

"KENDİ BEDENİMDE HİSSETTİM"

Kurt Efe'nin altın sarısı saçları ile babasına benzediği konuşuluyordu. Öte yandan baba olmanın mutluluğunu yaşayan Tatlıtuğ, "Başak'ın karnı büyüdükçe dönüştüm. Diyorlar ki erkekler çocukları doğmadan babalık hissiyatına giremezler. Bende tam tersi oldu. Başak'ın karnının büyüdüğünü hissediyorum. Karnı gözlerimin önünde büyürken benim o hissiyata girememem mümkün mü sence? Dönüşmeye başladım" ifadelerini kullandı.

"Kendi bedenimde hissettim. Çekmiş olduğu sıkıntıyı kendi bedenimde hissetmeye başladım. Büyülü bir şey..." diyen Tatlıtuğ, daha önce de eşi için şöyle söylemişti:

"Bir insanı sevmek, onun mutluluğu için çaba gösterdiğinde başlıyor. Onun gözlerindeki mutluluğu hissettiğim vakit karnım doyuyor."

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer

"BU ADAM GERÇEK DEĞİL"

Öte yandan ünlü oyuncu için yapılan yorumlar sosyal medya gündeminde yer etti.

"Bu adam gerçek değil", "Erkekler, Kıvanç ve diğerleri diye ikiye ayrılıyor", "Türk erkeklerinin romantizm ortalaması Kıvanç sayesinde yükseliyor."

Yakamoz S-245İLİŞKİLİ HABERYakamoz S-245'in Arman'ı Kıvanç Tatlıtuğ'dan eşi Başak Dizer'e ilan-ı aşk!

kıvanç tatlıtuğ

kıvanç tatlıtuğ

NE OLMUŞTU?

Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, baba olunca kaygılarından kurtulduğunu belirtti. Oyuncu, "Baba olmanın beni daha kaygılı bir insana dönüştüreceğini düşündüm fakat müjdeyi aldığımdan bu yana tüm endişelerim defolup gitti" ifadesini kullandı.

başak dizer tatlıtuğ ve eşi kıvanç tatlıtuğ

başak dizer tatlıtuğ ve eşi kıvanç tatlıtuğ

"EN BÜYÜK KONFOR BAŞAK"

Mantıklı kararlar vermekte zorlandığını söyleyen Kıvanç Tatlıtuğ, "Bu röportajı 10 sene önce yapıyor olsaydık bu soruların hiçbirine cevap vermezdim. Ben hayatımda almış olduğum kararlarda çok doğru bir adam olamadım. Mantığımla karar vermekte zorlandım hep. Duygusuyla yönlenen, karar veren bir insanım. Hayatımdaki en büyük konfor Başak​" şeklinde açıkladı.

Can Tanrıyar'dan Petek Dinçöz hakkında koruma kararı!

İLİŞKİLİ HABER

Can Tanrıyar'dan Petek Dinçöz hakkında koruma kararı!

ETİKETLER

BİR YORUM YAPIN 0