Ege sahilleri Büşra Pekin'e yetmedi! Soluğu Hawaii Adaları'nda aldı

8 yılın ardından ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'la birlikte "Rehber" adlı dizide oynamaya hazırlanan Büşra Pekin, proje öncesi enerji toplamak için Hawaii Adaları'na gitme kararı aldı. Tatilin tadını çıkaran ünlü oyuncu o anları sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu.

2019 yılında yaşamını kaybeden ünlü sanatçı Dilber Ay'ın hayatının anlatıldığı filmde başrol oyuncusu olarak karşımıza çıkan Büşra Pekin, gişede beklediği başarıyı yakalayamayınca soluğu tatilde aldı. Türkiye'den uzaklaşma kararı alan Pekin, tatil için Ege sahillerini değil de Pasifik Okyanusunu rotasına ekledi. 

Büşra Pekin ve Dilber Ay

Büşra Pekin ve Dilber Ay

8 yılın ardından dizi setlerine dönmeye hazırlanan ünlü oyuncu, hem Dilber Ay hayal kırıklığını geride bırakmak hem de enerji toplamak için özel bir jetle Hawaii Adaları'nın başkenti Honolulu'ya gitti. Kum, deniz ve güneş üçlüsüne kucak açan Pekin, sosyal medya hesabından o anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Büşra Pekinin Hawaii Adalarından pozları

Büşra Pekinin Hawaii Adalarından pozları

Beyaz bir pantolon ve kırmızı etnik desenli bluzuyla tatil sezonunu açan Pekin'in paylaşımına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Büşra Pekin özel jette çekildiği pozları takipçileriyle paylaştı

Büşra Pekin özel jette çekildiği pozları takipçileriyle paylaştı

Türkiye'ye gelen İngiliz Rock grubu Deep Purple Türk mutfağı hayranı çıktı!

İLİŞKİLİ HABER

Türkiye'ye gelen İngiliz Rock grubu Deep Purple Türk mutfağı hayranı çıktı!
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

Topal deve 1 yıl önce

Gülermisin aglarmisin´begenirmisin´bilemedim.

tepki 1 yıl önce

o kadar cok kalitesiz dizi film var bakar insan insan nefret ediyor en iyisi bu guzelim havada gezmek her sanatcinin hayati film olsa ne olacak cok insan zaten bos yasadi gitti

kayı boylu 1 yıl önce

görmemiş

tepki 1 yıl önce

bir dizi film yap bir yil yat calisma

hakan12 1 yıl önce

Millet olarak bunlara erdiğimiz değerde sınırı aşmışız.Sıradan bir tiyatrocunun özel jeti var.profesörler sabit maaşla özel aracını zor alıyor.Bu düzen yıkılmalı