Türkiye'ye gelen İngiliz Rock grubu Deep Purple Türk mutfağı hayranı çıktı!

Dünyaca ünlü müzik grubu Deep Purple "The Whoosh! Tour" kapsamında bu akşam Sarıyer LifePark'ta hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Kulislerine özel mutfak kurulan grubun kulis isteği olarak Türk yemeği sipariş vermesi ise gündem oldu.

"Smoke On The Water", "Highway Star", "Burn", "Child in Time" ve "Hurricane" gibi birbirinden hit parçalara imza atan dünyaca ünlü müzik grubu Deep Purple, geçtiğimiz günlerde konser vermek için Türkiye'ye geldi. 10 gündür aralıksız bir şekilde devam eden konser hazırlığında 150 kişi görev aldı. Sarıyer'de hayranlarıyla buluşmaya hazırlanan grubun kulisine ise özel bir mutfak kuruldu. 

Deep Purple

Deep Purple

Türk mutfağına hayranlık besleyen grup özellikle Ege otlarıyla hazırlanan bir özel menü istedi. Özellikle İmam Bayıldı ve Kars gravyeri isteyen grup için hazırlanacak yemeklerde kullanılacak malzemeler için onay alındı. 

Deep Purple grubu Türkiyeye geliyor

Deep Purple grubu Türkiyeye geliyor

Ege sahilleri Büşra Pekin'e yetmedi! Soluğu Hawaii Adaları'nda aldı

İLİŞKİLİ HABER

Ege sahilleri Büşra Pekin'e yetmedi! Soluğu Hawaii Adaları'nda aldı
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0