Atilla Taş'tan tepki çeken paylaşım! "İki oy kardayız arkadaşlar"

Şarkıcı Atilla Taş sosyal medya hesabından 14 mayıs seçim öncesi yaptığı paylaşımla tepki topladı. Daha önce yaptığı provakatör paylaşımlarla tanınan Taş, "İki oy kardayız arkadaşlar" diyerek skandal bir paylaşıma imza attı.

14 Mayıs seçimlerine sayılı saatler kala Ham Çökelek şarkısıyla tanınan Atilla Taş skandal bir paylaşıma imza attı. CHP yandaşı olarak tanınan Taş, sosyal medyada bazı kesimler tarafından Ak Parti karşıtı yapılan karalamaya destek verdi.

"İKİ OY KARDAYIZ ARKADAŞLAR"

Atilla Taş, "Dayımla yengem koyu Akp’li. Bana misafir geldiler. Pazar günü de oy kullanmak için de Mersin’e gideceklerdi. Dedim ben alırım biletinizi. Almadım, şimdi de yer bulamıyorlar. Şu an ikisi bana yan yana küfrediyorlar ama olsun, iki oy kârdayız arkadaşlar!" paylaşımıyla sosyal medyada tepki çekti.

İKİNCİ PAYLAŞIMI DA PES DEDİRTTİ!

Taş, devamında ise "Yalnız bi tek şeye çok üzüldüm öz dayım ilk defa bana “P..!” Dedi." ifadelerini kullandı.

Mesut Özil'den Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı! Desteğini açıkladı

İLİŞKİLİ HABER

Mesut Özil'den Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımı! Desteğini açıkladı
Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca hastanelik oldu!

İLİŞKİLİ HABER

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca hastanelik oldu!

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 31

Akıncı 11 ay önce

Size 14 Mayıs'ta nasıl çaktık ama 2 milyon 800 bin oy hadi iki oy kardasin

çerkezoğluçerkez 11 ay önce

savcılar reesen soruşturma niye başlatmıyor benim bildiğim elindeki yetkiyi köyüye kullanıp insanları seçime katılmasını engellemek organize bir suç ilemek

aykut 11 ay önce

ellerine geçirdikleri yerlerde ,neler yapıyorlar neler , kılıfınada uydurup hortumluyorlar .malum ibb geldiğinde 20 bin kişiyi işten attı .4 senedir istanbulda tek bir taş üstüne taş koymadı . hatta dahada beter etti , ibb iflas etti .borç alabilecek itibarıda yok . paralar belliki ibb nin yan kuruluşlarına yerleştirilen pkk lılara akıyor .

Çorumlu 11 ay önce

Allah sana oy vermeyi nasip edecekmi bakayım belki seçim sabahı geberir gidersin bizde bir oy kar ederiz bu tiplerin söyledikleri şarkıları dinleyen varmı acaba

Toplam 7 beğeni

AY YILDIZ 11 ay önce

düşüne biliyormusunuz Allah muhafaza bu zihniyet iktidara gelirse ne yaparlar bunlar kendinden olmayanlara yaşama hakkı bile tanımazlar

Toplam 7 beğeni
Yorumların Tümünü Okuyun