Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca hastanelik oldu!

Ben Bu Cihana Sığmazam'ın başrol oyuncusu Oktay Kaynarca hastanelik oldu. Sevenlerini korkutan ünlü ismin sağlık durumu hakkında ise net bir bilgi verilmedi.

Televizyon ekranlarının sevilen yüzü Oktay Kaynarca, şimdiler de iddialı yapımlar arasında yer alan Ben Bu Cihana Sığmazam isimli dizinin başrol oyuncusu olarak adından söz ettiriyor. Gazeteci ve ses sanatçısı Onur Akay'ın haberine göre; ünlü oyuncu hastanelik oldu.

Oktay Kaynarca

Oktay Kaynarca

OKTAY KAYNARCA HASTANEYE KALDIRILDI

Birçok hayran kitlesine sahip o9lan ünlü oyuncu sevenlerini korkuttu. Hataneye kaldırıldığı öğrenilen Kaynarca'nın, yediği bir besinden dolayı zehirlendiği ileri sürüldü. Hastanede gıda zehirlenmesi teşhisi konulan ve midesi yıkanan Kaynarca'dan henüz bir açıklama gelmedi. 

Oktay Kaynarca

Oktay Kaynarca

Atilla Taş'tan tepki çeken paylaşım! "İki oy kardayız arkadaşlar"

İLİŞKİLİ HABER

Atilla Taş'tan tepki çeken paylaşım! "İki oy kardayız arkadaşlar"

ETİKETLER

Betül Fırat Yasemin.com - Editör
Yasemin - Betül Fırat

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca fotoğrafçılık ve sosyal medya alanlarında görev aldıktan sonra internet haberciliğine başladı. Kariyer hayatına Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com sitesinde Editör olarak görev devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 1

selami 11 ay önce

ya bu instagram fotoraflari ne kadar yapmacik.. sirf daha güzel görünme ugruna insanlar neler yapiyorlar.. aynaya baktiginda da o fotografdakini görebiliyormusun ??! basini yastiga koydugunda bir düsün..