Ayhan Aşan hastalığa yakalandığını duyurdu! "Beklemediğim bir şeydi"

Şarkıcı Ayhan Aşan'dan sevenlerini üzen haber geldi. Aşan, yakın zamanda geçirdiği tiroid ameliyatı olduğunu açıkladı. Ünlü isim, "Ani bir ameliyat oldu, beklemediğim bir şeydi" dedi.

Uzun zamandır ekranlardan uzak olan ünlü şarkıcı Ayhan Aşan Nişantaşı City's'de görüntülendi. 55 yaşındaki ünlü isim yaptığı açıklamayla hayranlarını korkuttu.

"BEKLEMEDİĞİM BİR ŞEYDİ"

Gazetecilerle konuşan Aşan, tiroid ameliyatı olduğunu söyleyerek; şu ifadeleri kullandı:

“Çalışmalarımıza ameliyat yüzünden ara verdik. Bayram itibarıyla işlerime başlıyorum. Bayramda büyük ihtimalle Batum, daha sonra Kıbrıs ve Almanya sahnelerim olacak. Ani bir ameliyat oldu. Beklemediğim bir şeydi. Check-Up yaptırdıktan sonra ortaya çıktı. 2-3 cm'lik kitleydi. Acil olarak aldırdık.”

Aşan, "Meslek hastalığı mı?" sorusuna, "Evet. Ama şu an çok iyiyim. Sanat hayatımda 30 sene oldu" yanıtını verdi.

Ünlü şarkıcı aynı zamanda geçtiğimiz yıllarda tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle eski eşinin vefat ettiğini açıkladı. Aşan, "En büyük oğlum otizimli. Sık sık görüşüyoruz. Görüşemediğimiz zamanlar olmuştu arayı kapatıyoruz" dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Müge Anlı ve Dilan Polat arasındaki altın gerilimi! Eleştirilere sinirlendi

15 dakikada vatanlarından koparıldılar! Kırım Tatarları sürgünün 79. yıl dönümünde anıldı

İLİŞKİLİ HABER

15 dakikada vatanlarından koparıldılar! Kırım Tatarları sürgünün 79. yıl dönümünde anıldı
Angelina Jolie mülteciler ve dezavantajlı bireyler için harekete geçti

İLİŞKİLİ HABER

Angelina Jolie mülteciler ve dezavantajlı bireyler için harekete geçti

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0