Angelina Jolie mülteciler ve dezavantajlı bireyler için harekete geçti

Amerikalı oyuncu, film yapımcısı ve hayırsever Angelina Jolie, mülteci ve dezavantajla bireyler için atölye kurdu. Jolie, atölye çalışmalarında amaçlarının kültürel mirasların zenginliklerinin paylaşılmasına yardım etme ve girişimlerinin geliştirilmesi olduğunu belirtti.

ABD'li oyuncu ve film yapımcı Angelina Jolie, uzun yıllar Birleşmiş Milletler'de Mülteciler Yüksek Komiserliği İyi Niyet Elçiliği görevini üstlenmiş mültecilerin sorunları üzerine birçok çalışmaya katılmıştı. 2022 yılında İyi Niyet Elçiliği'nden çekilen Jolie, kişisel olarak çalışmalarına devam ediyor.

Angelina Jolie

Angelina Jolie

Angelina Jolie depremde ölen kızının elini bırakmayan acılı babayı paylaşıp çağrıda bulundu!İLİŞKİLİ HABERAngelina Jolie depremde ölen kızının elini bırakmayan acılı babayı paylaşıp çağrıda bulundu!

MÜLTECİ VE DEZAVANTAJLI BİREYLER İÇİN 'ATALIER JOLIE' ATÖLYESİ

Angelina Jolie, yeteneklerine uygun şekilde mülteciler ve dezavantajlı gruplardan oluşan geniş bir ekibi 'Atelier Jolie'de bir araya getireceğini ifade etti. Ünlü oyuncu, projenin kültürel mirasların zenginliklerinin paylaşılmasına yardım etme ve girişimlerinin gelişmesini destekleme amacına sahip olduğunu belirtti. Ayrıca Jolie, çalışmalar dahilinde eski kıyafetlerin tamir edilmesi ya da geri dönüşüme kazandırılmasının mümkün olabileceğini de aktardı.

Angelina Jolieden mülteciler ve dezavantajlar için yeni proje

Angelina Jolieden mülteciler ve dezavantajlar için yeni proje

Angelina Jolie, açıklamasında, "Hepimiz başkalarının tasarımlarını toplayabilir ve onlardan etkilenebiliriz. Ancak kendini ifade etmenin en yüksek biçimi ve bence en eğlencelisi kendimiz için yaratmaktır" ifadelerine yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Yüz Yıllık Mucize'de "Aşk-ı Memnu" göndermesi! "Matmazel, Adnan Bey'i unutamamış"

Ayhan Aşan hastalığa yakalandığını duyurdu! "Beklemediğim bir şeydi"

İLİŞKİLİ HABER

Ayhan Aşan hastalığa yakalandığını duyurdu! "Beklemediğim bir şeydi"

BİR YORUM YAPIN 0