Britney Spears'ın babasının bacağı kesildi! Hastaneye kaldırılmıştı

Dünyaca ünlü ABD'li yıldız Britney Spears'ın babası Jamie Spears hastaneye kaldırılmıştı. Haftalardır hastanede olan Spears'ın aşırı derecede hasta olduğu biliniyordu. Vücudunda ciddi oranda büyük bir enfeksiyon olduğu bilinen Jamie Spears'ın bacağı kesildi.

2008 yılında alınan karar doğrultusunda dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears'ın bağımsızlığının ciddi bir bölümü elinden alınmış; finansal, kariyer ve kişisel kararlarının çoğu, vasiliğine atılan babası Jamie Spears tarafından alınır hale gelmişti. 13 yıl boyunca süren vasiliğinin bitmesinden adından Spears özgürlüğüne kavuşmuş ve babası ile arası açılmıştı. Spears'ın babasının hastaneye kaldırıldığı öğrenilmişti.

Britney Spears ve babası Jamie Spears

Britney Spears ve babası Jamie Spears

Britney SpearsİLİŞKİLİ HABERBritney Spears'ın babasından beklenmedik hamle: Acil müdahale için hastaneye yatırılsın!

BACAĞI KESİLDİ!

Dünyanın önde gelen haber sitesi TMZ'den alınan bilgilere göre; Jamie bacağındaki ağır enfeksiyondan dolayı beş ameliyat geçirdi. Enfeksiyonun kontrol altına alınamamasının ardından bacağının kesilmek zorunda olduğu ve bir ay önce doktorlar tarafından kesildiği öğrenildi.

Jamie Spears bacağı kesildi

Jamie Spears bacağı kesildi

"AŞIRI DERECEDE HASTA" OLDUĞU ÖĞRENİLMİŞTİ

Page Six'in haberine göre; haftalardır hastaneye olan ve aşırı derecede hasta olduğu bildirilen 71 yaşındaki Jamie Spears'ın ciddi bir enfeksiyon geçirdiği öğrenilmişti. Spears'ın 2007 yılında geçirdiği psikolojik rahatsızlık sebebiyle mal varlığı ve kararları babası Jamie Spears'ın kontrolüne geçmişti. Spears 2021 yılında babası Jamie Spears​’ın kendisi üzerindeki vasiliğinin kaldırılması için verdiği yasal mücadeleyi kazanarak bağımsızlığına kavuşmuştu.

Jamie Spears

Jamie Spears

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Ebru Yaşar'ın "Kehribar"ından büyük başarı! Müzik piyasasını altüst etti

Yağmur Tanrısevsin'in kombini sosyal medyada gündem oldu! Eleştiriler çığ gibi büyüyor

İLİŞKİLİ HABER

Yağmur Tanrısevsin'in kombini sosyal medyada gündem oldu! Eleştiriler çığ gibi büyüyor
İlknur Gülmek Yasemin.com - Multimedya Editörü
Yasemin - İlknur Gülmek

Editör Hakkında

İstanbul Aydın Üniversitesi Yeni Medya ve İletişim bölümünden 2022 yılında mezun oldu. Eğitim hayatı boyunca çeşitli dijital medya ajanslarında sosyal medya içerik üreticisi ve video editörü olarak çalıştıktan sonra 2021 yılında internet haberciliğine başladı. Meslek hayatına Kanal7 Medya Grubu Yasemin.com bünyesinde Multimedya Editörü olarak devam etmektedir.

BİR YORUM YAPIN 0