81 yaşında olan Şener Şen günler sonra ortaya çıktı!

Uzun zamandır gözlerden uzak yaşayan usta sanatçı Şener Şen, günler sonra ortaya çıktı. GQ Men Of The Years 2023 törenine katılan usta sanatçı şıklığıyla göz doldurdu.

Süt kardeşler, Kibar Feyzo gibi önemli projelerde yer alan Türk sinemasının sevilen ismi Şener Şen aylar sonra ortaya çıktı. 81 yaşındaki usta sanatçı GQ Men The Year ödülleri gecesine katıldı. 

Ünlü isimlerin akın ettiği törene usta oyuncu Şener Şen siyahlar içinde katıldı. Gözlerden uzak bir yaşam sürdüren usta oyuncu günler sonra ilk kez görüntülendi. 

"KALBİMİZİN SAHİBİ HOCAMIZ SETİMİZİ ZİYARET ETTİ"

Şen geçtiğimiz günlerde ünlü komedyen Ata Demirer'in yeni dizisi "Bir İhtimal Daha Var" setini ziyaret etti. Çekimleri süren dizide başrolleri Esra Bilgiç ile paylaşan Demirer, sosyal medya hesabından setteki sürpriz ziyareti takipçileriyle paylaştı. Demirer, paylaşımına "Ustamız, kalbimizin sahibi Şener Şen hocamız setimizi ziyaret etti" notunu düştü.

SON HALİ GÜNDEM OLDU!

Gözlerden uzak bir hayat süren Şen'in bir hayli zayıfladığı dikkatlerden kaçmadı. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Burak Özçivit'ten ödül törenine damga vuran mesaj!

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Arda Kural birbirine girdi!

İLİŞKİLİ HABER

Yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen Murat Cemcir ve Arda Kural birbirine girdi!
Sertap Erener Sezen Aksu'ya sürpriz! Sertap Erener'in nostaljik paylaşımı olay oldu

İLİŞKİLİ HABER

Sertap Erener Sezen Aksu'ya sürpriz! Sertap Erener'in nostaljik paylaşımı olay oldu
Çağla Şıkel bu defaki deneyimiyle şaşırttı! 4 gün boyunca gözlerinde bantla yaşadı

İLİŞKİLİ HABER

Çağla Şıkel bu defaki deneyimiyle şaşırttı! 4 gün boyunca gözlerinde bantla yaşadı

ETİKETLER

Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 3

Polat Alemdar 4 ay önce

Halkın gönlüne girecek dizi yapacak olanlardan beklentim lütfen rolleri hakedecek oyunculara verin. Diriliş Ertuğrul gibi yapımlarla ünlenip son hiç tasvip etmediğimiz yapımlarda ve rollerde boy gösterenleri görünce üzülüyorum.

Hayret 4 ay önce

Bu Hafta bende 2 kilo verdim

a.d. 6 ay önce

Gençliğin ne kadar sığ olduğu belli oldu. Sorsan oooo memleketi kurtarırlar ama konserine gittikleri insanları tanımıyorlar...............

Toplam 1 beğeni