Şahan Gökbakar ve Alişan'ın "engelleme" krizinde yeni açıklama!

Şahan Gökbakar'ın, ünlü sanatçı Alişan'ı geçtiğimiz aylarda beklenmedik şekilde sosyal medya hesabından engellemesi herkesi şaşırtmıştı. "Hayırdır" diyerek Gökbakar'a seslenen Alişan, son konuşmasıyla yaşananlara açıklık getirdi.

Sosyal medya hesaplarından yaptığı dikkat çeken açıklamalarla sık sık gündeme gelen Şahan Gökbakar, geçtiğimiz aylarda hiçbir neden yokken X hesabından ünlü şarkıcı Alişanengellemişti.

Engellendiğini fark eden ve olay karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Alişan ise ekran görüntüsü alarak Gökbakar'a seslendi. "Hayırdır?!" diyerek tepki gösteren Alişan'ın yorumu sosyal medyada gündem olurken, Şahan Gökbakar'dan bir yanıt gelmedi. 

"HEP BİRLİKTE BİRBİRİMİZİ ENGELLEDİK"

Önceki gün eşi ve çocuklarıyla Bebek Parkı'nda piknik yaparken görüntülenen Alişan, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etmeyi ihmal etmedi. Gökbakar ile arasındaki gerilimin hatırlatılmasıyla sessizliğini bozan Alişan, sorunun 'futbol' olduğunu açıkladı. Galatasaraylı Şahan Gökbakar'a zaman zaman sosyal medya üzerinden göndermede bulunan ve koyu Fenerbahçeli olan Alişan, "Fenerbahçe Avrupa kupasında 6 yemişti ya o gece alay edercesine bir şey paylaşmıştı. Ben de ondan sonra devamlı paylaşmaya başladım. O beni engelledi ben onu engelledim. Hep birlikte birbirimizi engelledik." açıklamasında bulundu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO:

Baba ve kızının "30 yaşına kadar erkek arkadaş yok" anlaşması sosyal medyayı salladı!

3 kez kalp ameliyatı olan Arnold Schwarzenegger'e kalp pili takıldı! Son paylaşımı güldürdü

İLİŞKİLİ HABER

3 kez kalp ameliyatı olan Arnold Schwarzenegger'e kalp pili takıldı! Son paylaşımı güldürdü
İlker Ayrık, İlker Kaleli ve İlker Aksum yıllar sonra bir araya geldi! "İlkerler Tutulması"

İLİŞKİLİ HABER

İlker Ayrık, İlker Kaleli ve İlker Aksum yıllar sonra bir araya geldi! "İlkerler Tutulması"
Nursena Akbaba Yasemin.com - Editör
Yasemin - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0