Hem asker hem de tescilli güzel! Hava kuvvetleri subayı Medison March güzellik kraliçesi oldu

Amerika'nın en güzel kadınını seçtiği yarışması Miss Amerika'da bir ilk yaşandı. Hava Kuvvetleri'nde subay olan Madison March, güzellik kraliçesi seçildi.

Amerika, en güzelini seçti. 2024 Miss Amerika güzellik yarışmasında bir ilk yaşandı. Gecede birinci seçilen güzel, mesleği dolayısıyla hem Amerika'nın hem de tüm dünyanın gündemine oturdu. Amerikan ordusunda aktif görev yapan Hava Kuvvetleri subayı Madison March, 2024 Amerika güzellik kraliçesi seçildi. 22 yaşındaki March, güzellik yarışmalarının aslında kendi dünyasının bir parçası olmadığını ama yine de katılıp kazandığını belirtti.

Madison March

Madison March

İLK KEZ BİR SUBAY GÜZELLİK KRALİÇESİ SEÇİLDİ

ABD Hava Kuvvetleri'nde asteğmen olarak görev yapan 22 yaşındaki Madison March, Hava Kuvvetleri Akademisi'nden kısa süre önce mezun olmuştu. 51 yarışmacı arasında 4 farklı turda yarışarak birinci olmaya hak kazanan March, yarışma sonrası verdiği demeçte başarıya giden yollara ilişkin konuştu. March, "Her şeyi başarabilirsiniz. Gökyüzü sınır değil ve sizi durduran tek kişi sizsiniz" dedi.

ABD güzellik kraliçesi Madison March

ABD güzellik kraliçesi Madison March

"KLİŞELERİ YIKTIĞIM İÇİN HEYECANLIYIM"

Güzellik yarışmalarının kendi dünyasına ait bir olgu olmadığını söyleyen March, küçük bir kasabada yetişmiş. Buna rağmen yarışmaya katılabildiğini ispatladığını ve hatta bunula da kalmayıp yarışı kazandığını ifade etti. Önemli olanın "kafaya koymak" olduğunun altını çizen March, "Her iki alanda da klişeleri yıkabilen kadınları temsil edebildiğim için çok heyecanlıyım" şeklinde konuştu.

ABD güzellik kraliçesi Madison March

ABD güzellik kraliçesi Madison March

İlk kez 16 yaşında uçtuğunu ve o günden beri Hava Kuvvetleri'ne hizmet etmek istediğini söyleyen Madison March'ın eğitimi ve başarıları sahneden şöyle okundu:

"Tüm bunlara ek olarak Ulusal Truman Bursiyeri, iki kez Ulusal Astronot bursiyeri, Hava Kuvvetleri'nde sekiz kez Dekanlar Listesine, üç kez Müfettişler Listesine girmek, sertifikalı özel pilotluk, tekvandoda siyah kuşak ve Harvard'dan kamu politikası alanında mezuniyet".

2024'ün yeni trendi doğal estetik! Abartılı estetik git gide halk sağlığı problemi oluyor

İLİŞKİLİ HABER

2024'ün yeni trendi doğal estetik! Abartılı estetik git gide halk sağlığı problemi oluyor
MeryemÜ. ÜSTÜN Yasemin.com - Editör
Yasemin - MeryemÜ. ÜSTÜN

Editör Hakkında

1996 yılında İstanbul Kadıköy’de doğdu. İstanbul Üniversitesinde Gazetecilik ve İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde İlahiyat okudu. Halen İstanbul 29 Mayıs Üniversitesinde Felsefe bölümünde yüksek lisans yapmaktadır. Ekim 2023’ten bu yana Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 5

cinci 3 ay önce

hemen bide yapalım neticede bazı kesimler taklitçilikte en ön saftalar

Sinan Can 3 ay önce

Doğru hem masumları bombalayıp öldürüyor hem de kraliçe oluyor

Cemaldemir 3 ay önce

Kendisini tebrik ederim cok cesur ve güzel bir bayan helal olsun

Vatandaş ! 3 ay önce

Amerikaya PİLOT lazım ! Reklama başlamışlar !

Tepki 3 ay önce

İnsan olmak başka bir şey,balinalarla foklardan bahsetmişlerdir yine..! Lanet olsun amerikanızada..!