Şafak Sezer incecik oldu! 8 günde 8 kilo verdiği yöntem çok konuşulacak

Çıkardığı Kolpaçino 4 filmiyle öne çıkan Şafak Özer, son dönemde uyguladığı kilo verme yöntemiyle de konuşuluyor. Ünlü oyuncu 8 günde 8 kilo vererek herkesi şoke etti. Sosyal medyada uyguladığı yöntem merak konusu oldu. İşte Şafak Sezer'in çok konuşulan o yöntemi...

Sanat camiasının öne çıkan isimlerinin uyguladığı diyetler merak konusu olmaya devam ediyor. Ünlü komedyen ve oyuncu olan Şafak Sezer son dönemde bir hayli kilo vermesiyle dikkat çekiyor. Şafak Sezer'in 8 günde 8 kilo vermesi bir hayli şaşırttı. Bu kadar kısa sürede kilo vermesi uyguladığı yöntemin ne olduğuna tüm dair dikkatleri üzerine çekti. Peki ünlü komedyenin uyguladığı diyet nedir? İşte yanıtlar:

Anında etki gösteren Zuhal Topal diyeti! Tek bir formülle adeta eridiİLİŞKİLİ HABERAnında etki gösteren Zuhal Topal diyeti! Tek bir formülle adeta eridi

ŞAFAK SEZER'İN ZAYIFLAMA SIRRI ORTAYA ÇIKTI!

Kolpaçino 4 filmiyle gişe rekorları kıran Sezer, kan grubuna göre diyet yaptığını açıkladı. Bunun yanı sıra sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyen ünlü komedyen disiplinli bir şekilde uzman yardımı yaparak hızlı kilo vermeyi başardı. 

8 günde 8 kilo veren Şafak Sezer, "Kan gruplarına göre beslenme yönetimine dikkat ediyorum. Gerçekten de fazla yemediğin sürece zayıflatıyor." açıklamasında bulundu. 

Şafak Sezer zayıflama metodu

Şafak Sezer zayıflama metodu

KAN GURUBUNA GÖRE DİYET KİLO VERDİRİR Mİ?

Kan tahlili yapılarak hangi kan grubu olduğuna göre özel olarak hazırlanan diyet listeleri kişilerin aç kalmadan kendi kan gruplarının oluşturduğu vücut dengesi doğrultusunda beslenmelerini ve normal beslenmelerine devam ederken zayıflayabileceklerini söylüyor.  Yapılan araştırmalar, Kan tahlili ile belirlenen, kan grubuna özel olarak oluşturulan beslenme programları, sağlıklı beslenerek zayıflamanın mümkün olduğu öngörüyor.

EDİTÖR NOTU: BU İÇERİK YALNIZCA BİLGİLENDİRME AMAÇLIDIR. KESİN ZAYIFLAMAK İÇİN MUTLAKA BİR UZMAN GÖRÜŞÜ ALINMALI VE BİR SAĞLIK KURULUŞUNA BAŞVURULMALIDIR.

Halit Ergenç bir deri bir kemik kaldı! O hali çok konuşuldu

İLİŞKİLİ HABER

Halit Ergenç bir deri bir kemik kaldı! O hali çok konuşuldu
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 0