Fotoğraflarını 200 liradan satıyordu! Serpil Örümcer şimdi de şarkılarını satışa çıkardı

Yeşilçam'ın sevilen isimleri arasında yer alan Serpil Örümcer maddi anlamda zor günler geçiriyor. Fotoğraflarını 200 liradan satışa çıkaran ünlü oyuncu şimdi de şarkılarını satışa çıkardığını açıkladı.

Yeşilçam’ın ünlü oyuncusu Serpil Örümcer, sosyal medyadaki son paylaşımıyla yürekleri sızlattı. Ekonomik olarak zor günler geçiren Örümcer, faturalarını ödeyebilmek için eski fotoğraflarını 200 liradan satışa çıkardığını açıklamıştı.

SOSYAL MEDYADAN SESLENMİŞTİ

Örümcer, videosunda "Ben 70’li yılların sanatçısı Serpil Örümcer. Bu resimlerimi 200 liradan yardım amaçlı satıyorum. Elektriğimi, suyumu ve doğal gazımı vermek istiyorum. Eğer bana yardımcı olursanız size imzalı, adınıza göndermek istiyorum. Size çok çok teşekkür ederim, Allah razı olsun" ifadelerini kullandı. 

ŞİMDİ DE ŞARKILARINI SATIŞA ÇIKARDI

71 yaşındaki Serpil Örümcer şimdi de şarkılarını bir CD'de topladığını söyleyerek 300 liradan satışa çıkardığını duyurdu.

Ünlü isim, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda şu ifadeleri kullandı:

"1970'li yılların sanatçısı Serpil Örümcer'im. Bazı ihtiyaçlarımdan ve borçlarımdan dolayı nostalji olarak şarkılarımı bir CD'de topladım. Onları satmak istiyorum. Eğer arzu ederseniz adresinize imzalı olarak gönderirim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun diliyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

DESTEK VEREN ÜNLÜLERİ AÇIKLADI

Kirasını ve faturalarını ödemekte güçlük çeken Serpil Örümcer,  tv8’de ekrana gelen Aramızda Kalmasın programına konuk oldu. Canlı yayında kendisine yardım eli uzatan ünlü isimler hakkında konuşan Örümcer, canlı yayında duygusal anlar yaşadı. 

Serpil Örümcer

Serpil Örümcer

Gözyaşlarına hakim olamayan ünlü isim, Ahu Tuğba, Demet Akalın ve Işın Karaca’nın kendisine zor zamanlarda destek olduklarından bahsetti.

"Işın Karaca’dan Allah razı olsun. Çok dobradır Işın, sesini de severim. Doğalgazı soğuk havalarda hiç yakmadım. Çünkü fatura fazla gelir diye korktum. Işın’a yük olmamak için fazla da açmıyorum. Ben Demet Akalın’ı da çok severim. O da bana yardım elini uzattı. Ahu Tuğba da benim için çok değerlidir. Bana her Kurban Bayramı’nda kurban keser."

"Ben emekliyim, emekli maaşım var. Maddi anlamda en büyük pişmanlığımı evlerimi satmakla yaptım. Tüm evlerimi sattım. Üç evim, bir dükkanım, bir yazlığım vardı. Onlar da gitti arabam da gitti."

Serpil Örümcer

Serpil Örümcer

"Benim için yardım gecesi düzenleyeceğini söyleyip yerine getirmeyen isimler var."

BİR DESTEKTE ARKA SOKAKLAR DİZİSİNDEN

Ayrıca, Örümcer'e bir destekte Arka Sokaklar ekibinden geldi. Serpil Örümcer, 18 yıldır ekranda olan Arka Sokaklar dizisine konuk oyuncu oldu. 

Zor günler yaşayan Örümcer bir dönem pazarcılık yapmıştı. Ünlü oyuncu Avcılar Ambarlı’da bulunan kapalı Pazar alanında Antik Nostaljik Eşya Çarşıcıları Derneği tarafından açılan tezgahta çalışarak geçimini sağlamıştı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK VİDEO;

Oğlu Kurt Efe ile görüntülenmek istemeyen Kıvanç Tatlıtuğ tavrıyla beğeni topladı!

ABD'de tır şoförlüğü yapan Tolga Karel miras açıklamasıyla gündem oldu! 2024 bitcoin yılı mı?

İLİŞKİLİ HABER

ABD'de tır şoförlüğü yapan Tolga Karel miras açıklamasıyla gündem oldu! 2024 bitcoin yılı mı?
Kızılcık Şerbeti dizisinde şaşırtan karar! Bir değil iki oyuncu diziye veda ediyor

İLİŞKİLİ HABER

Kızılcık Şerbeti dizisinde şaşırtan karar! Bir değil iki oyuncu diziye veda ediyor
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 14

beykozlu 1 ay önce

bizene kardesim kazandiklarini berabermi yedik kazanirken bol keseden harcayin yaslaninca el acip gezin

fatih 1 ay önce

Allah Yar ve Yardımcısı olsun...

Vatandaş 1 ay önce

Ne oldum değil ne olacağım diyeceksin. 70 li yıllarda fırtına gibiydin kimseyi beğenmiyordun. Berkant seninle evlenmek yuva kurmak istemiş sen onu küçük görüp benmedin. Hayat işte nerden nereye

Mert 1 ay önce

3 ev,1 dükkan, 1 yazlık ve 1 araba seni beslermiş; keşke satmasaymışsın. İnsan yanılıyor işte.

Abdullah Emin 1 ay önce

3 ev bir yazlık bir dükkan ve bir arabayı tek başına nasıl yedin içtinde bitirdin ...

Yorumların Tümünü Okuyun