ABD'de tır şoförlüğü yapan Tolga Karel miras açıklamasıyla gündem oldu! 2024 bitcoin yılı mı?

Yaklaşık 9 yıldır önce Amerika'ya yerleşerek tır şoförlüğü yaparak geçimini sağlayan eski oyuncu son açıklamasıyla gündem oldu. Karel, çocuklarına bırakacağı mirası açıkladı.

Yaprak dizisinde Oğuz karakterine hayat veren ünlü oyuncu 9 yıl önce Türkiye'yi terk edip Amerika'ya yerleşmişti. Uzun yıllar tır şoförlüğü yaparak geçimini sağlayan Karel daha sonra kendi lojistik şirketini kurmuştu. Türkiye ve dünya gündemini yakın takip eden ünlü isim son miras açıklamasıyla gündem oldu.

MİRAS AÇIKLAMASIYLA GÜNDEM OLDU

Gündem ve ekonomi ile ilgili fikirlerini sık sık sosyal medyadan yayınlayan Tolga Karel, çocuklarına bırakacağı mirası açıkladı. 4 çocuk babası olan eski oyuncu paylaşımında "Çocuklarımın her birine 1 bitcoin miras bırakacağım. #bitcoin en azından beni her an hatırlar arkamdan dualarını eksik etmezler" yorumunu düştü.

Paylaşımlarına devam eden oyuncu çocukları için, "2023'da isterlerse 1 milyon dolardan satarlar" dedi.

2024 BITCOİN YILI MI OLACAK?

Tolga Karel'in bu açıklaması sonrası akıllara Simpsonların geçtiğimiz günlerde kripto paralar ilgili tahminlerini geldi. Simpsonsların bu son tahmininde dolar değer kaybederek yerine sanala paraların yer alacağı ve bitcoinin büyük bir yükselişe geçeceğine de vurgu yapılıyor.

Fotoğraflarını 200 liradan satıyordu! Serpil Örümcer şimdi de şarkılarını satışa çıkardı

İLİŞKİLİ HABER

Fotoğraflarını 200 liradan satıyordu! Serpil Örümcer şimdi de şarkılarını satışa çıkardı
Gülşah Kerimoğlu Yasemin.com - Şef Editör
Yasemin - Gülşah Kerimoğlu

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünden 2019 yılında onur öğrencisi olarak diplomasını aldı. Okul gazetesinde birçok habere ve röportaja imza attı. Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde Haber 7 ve Yasemin.com’da staj yaptı. Anadolu Ajansı’nda gönüllü stajyerlik yaptı. Yasemin.com’da mesleğe ilk adımını attı. 2019 yılında Kanal 7 Medya grubu bünyesinde yer alan Yasemin.com kadın sitesinde İçerik Editörü olarak çalışmaya başladı. Burada pek çok özel habere imza attı, kategori bazında SEO içerikler oluşturdu. 2023 yılında Yasemin.com'da Şef Editör olarak görev yapmaktadır.

BİR YORUM YAPIN 4

hasan ekim 1 ay önce

Bitcoin Rothshild ailesinin çıkardığı bir para. Bu aile istediği an sanal paralarını yükseltir, istediği an sıfırlar. Bence yanlış yapmasın. COOK şirketini de batırdılar. ama kendileri batmıyor, batmaz da. Ülkemizden toprak alsın, bahçe alsın. daha kazançlı olur. Eğer ülkemiz ABD ile işbirliğini geliştirirse Meksika pezosu gibi olan liramız bakarsın hepsini geçer. Bu dünya dengesine ve onu idare eden ülkenin (ABD) kararına bağlıdır.

Tayfur 1 ay önce

başka yerde tır şoförlüğünden başka işe yaramayan tipler ülkemde baş tacı ediliyor ona yanıyorum

misafir 1 ay önce

hayat sahtekarlık olmuş,terziler görünmez ipek elbise satar olmuşlar, bilgisayarcılar şifre satar olmuş, devlet hükümet bu sahtekarlığı gerçekmiş gibi haber yapanlara dokunmaz olmuş hatta devlet bile şifre para basacğım diyerek bu sahtekarlara ön ayak olmaya çalışmış. vah bize.

Toplam 3 beğeni

vatandas 1 ay önce

cokta umurumuzda bu adam)))

Toplam 4 beğeni