Beyin kanaması geçiren Settar Tanrıöğen'den güzel haber! Settar Tanrıöğen'in sağlık durumu?

Kızılcık Şerbeti'ndeki Abdullah karakteriyle izlediğimiz usta oyuncu Settar Tanrıöğen geçtiğimiz hafta beyin kanaması nedeniyle iki kez ameliyat olan ve yoğun bakıma alınmıştı. Settar Tanrıöğen rol aldığı diziden ayrılmak zorunda kalmıştı. Tanrıöğen'den sevindiren haber geldi.

Kızılcık Şerbeti dizisindeki "Abdullah" karakteriyle adından söz ettiren usta oyuncu Settar Tanrıöğen dizide rolü gereği kalp krizi geçirmişti. Nursema'nın babası Abdullah Bey rolüyle de büyük ilgi gören Settar Tanrıöğen gerçek hayatta beyin kanaması geçirdiği haberi sevenlerini şoka uğratmıştı.

Herkes rol icabı olduğunu düşünürken rol arkadaşı Ebru Destan “Settar abim dün beyin kanaması geçirdi. Ameliyatı güzel geçmiş. Bir an önce sağlığına kavuşmasını dilerim. Seni seviyoruz.” İfadelerini kullandı.

SETTAR TANRIÖĞEN'İN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; 26 Ocak’ta beyin kanaması geçiren 61 yaşındaki usta oyuncunun bu hafta taburcu olması bekleniyordu. Üç kez ameliyat olan ünlü oyuncunun ekranlardan bir süre daha uzak kalacağı öğrenilmişti.

Üst üste geçirdiği ameliyatlar ve haftalar süren tedavi süreci sonrası Settar Tanrıöğen'den güzel haber geldi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; usta oyuncu, 14 Mart Perşembe günü taburcu olarak evine geçti.

Öte yandan Settar Tanrıöğen, geçirdiği rahatsızlık sonrası Kızılcık Şerbeti'nden ayrılmıştı. Tanrıöğen'in hayat verdiği "Abdullah Ünal" karekterini Ahmet Mümtaz Taylan devralmıştı.

HAFIZA KAYBI VE HALSİZLİK YAŞIYORDU

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, bir süredir denge, hafıza kaybı ve halsizlik hisseden usta oyuncunun yapılan tahlillerinde beynindeki bir damarında kanama tespit edildi. Dün gece 01.00'de ameliyata alınan oyuncunun 2 saat süren operasyonu başarılı geçti. Sabah uyanan ve sağlık durumu iyiye giden oyuncu bir hafta dinlenecek.

Öte yandan Settar Tanrıöğen, başrol olduğu Kızılcık Şerbeti'nde kalp krizi geçirmişti.

Fahriye Evcen 13 aylık oğlu Kerem ile çekilmiş pozunu paylaştı! Bakın kime benzetildi

İLİŞKİLİ HABER

Fahriye Evcen 13 aylık oğlu Kerem ile çekilmiş pozunu paylaştı! Bakın kime benzetildi
Erzurumlu kadının videosuna Acun Ilıcalı da kayıtsız kalamadı

İLİŞKİLİ HABER

Erzurumlu kadının videosuna Acun Ilıcalı da kayıtsız kalamadı
Busenur Karakaya Yasemin.com - Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumlusu
Yasemin - Busenur Karakaya

Editör Hakkında

2015 yılında Kanal 7 Medya Grubu'nun Haber7.com bünyesinde stajyerlik yaptı. 2016 yılında Haber7.com Kurumsal İletişim Sorumlusu olarak mesleğe ilk adımını atarak sonrasında İçerik Editörü ve Sosyal Medya Uzmanı olarak görev aldı. 2018 yılında yeni kurulan Yasemin.com Kadın Sitesinde önce SEO editörü sonrasında Haber Şefi olarak görev yaptı. 2021 yılında Yasemin.com'un Yayın Koordinatörü ve İçerik Sorumluluğu ünvanını alarak çalışmalarına devam ediyor.

BİR YORUM YAPIN 0